Yhteys

Voit jättää palautetta ja terveisiä kommentoimalla tätä sivua. Sähköpostiosoitettasi ei jaeta mihinkään, eikä se näy sivujen kävijöille. Saat tietenkin myös kommentoida suoraan artikkelien lopussa tai eri sivujen lopussa, mikäli koet asiasi sopivan paremmin sinne. Kommentointi on tarkoituksella mahdollista monessa eri paikassa tällä sivustolla.

Myös omien sivujensa piilomainostaminen on sallittua (eli osaat sanoa muutakin kuin ”Tervetuloa sivuilleni, osoite on http…”) Pelkästä mainoksesta en pidä, vaan haluan osan sinua mukaan kommenttiisi.

Muita yhteydenottotapoja:

112 vastausta artikkeliin “Yhteys

  1. Kiitos ilmoituksesta. Harmi, että pelinne päättyy. Olen välillä käynyt lukemassa pelejänne ihan ajanvietteenä, kun olen kaivannut muuta ajateltavaa. Oma aikani ei ihan ole riittänyt pelaamaan asti, mutta tulen silti kaipaamaan peliänne.

 1. Onko Tylypahkaan jossain vaiheessa tulossa joku chatti tai muu paikka, jossa voi jutella ja roolipelata muiden koulun jäsenten kanssa?

  1. Ei ainakaan vielä. Olen kyllä visioinut vaikka mitä hienoa, mutta en lähde yhtä hetkellisin mielijohtein toteuttamaan kuin aiemmin. Tällä hetkellä minulla ei ole mitään mahdollisuuksia valvoa chattia tai roolipeliä, joten se on siksi jäänyt pois. Minulla on muutenkin nyt opetus pääteemana ja haluan tehdä järkevän kokonaisuuden kaikkiin opetettaviin aineisiin ensimmäiselle luokalle.

   Olen kyllä visioinut jotakin oleskeluhuoneen kaltaista, mutta se on ainakin toistaiseksi toteuttamatta. Aluksi ajattelin palkita 1000 tupapistettä saavuttaneet tuvat oleskeluhuoneilla, mutta nykyiseen pisteiden kertymistahtiin en ehdi. Muutenkin oleskeluhuoneet tuovat mukanaan lisää valvottavaa, joten ne olisi järkevää jättää vähän myöhemmäksi. (Ja tässä vähän myöhemmäksi tarkoittaa aikaisintaan syyskuuta, mutta sitäkään en halua luvata…)

 2. Hei!
  Huh huh, muistinpahan tännekin laittaa viestiä! Sivut ovat siis pitkän ajan jälkeen jatkamassa toimintaansa (pahoittelut pitkästä tauosta, josta ei ilmoitettu), samoin minäkin! 🙂 Haluaisimme siis jatkaa VPR:n jäsenenä, mikäli se on mahdollista 🙂 Buttoninne löytyy kyllä sivulta, mutta olen unohtanut lisätä sen myös etusivulle (kun nyt ei varsinaiselle sivustolle ole pääsyä), pahoittelut siitä… :/

  Hyvää kevättä teille Tarinatylypahkan väeltä!

 3. Hei! Olen yrittänyt laittaa uudempia olennaisia uutisia tuohon ilmoitustaululle koko helmikuun ja tämän kuun ajan mutta mikään niistä ei tule näkyviin. Kun yritän laittaa ne uudestaan, se kuitenkin väittää että muka olisin jo kirjoittanut sen.

  1. Tämäpä outoa. Löysin yhden viestisi roskapostisuodattimesta, mutta muista ei valvontapaneelissa näy jälkeäkään. Tutkin vähän blogin asetuksia ja toivottavasti löydän vian jostain…

 4. Moi! Tuleeko Tylypahkassa ikinä olemaan jästitietoa, riimuja, ennustusta tai muita valinnaisaineita? Uskon että ainakin riimut olisi tosi vaikeita mutta kysyin vaan.

  1. Tarkoitus on kyllä tehdä valinnaisaineita kolmannelle luokalle. Nyt tosin vasta ensimmäisen luokan tunnit ovat työn alla, joten valinnaisaineiden tekemisessä saattaa kestää. Riimuihin minulla on jo kirjan sisällysluettelo ja hieman tekstiä olemassa, joten opus on tulossa. Ennustukseen puolestaan on pari ideaa siitä, miten tunnit saisi koodattua hauskoiksi.

 5. Juu, se ongelma on ollut jatkuva – ainakin kahdesti yritin helmikuussa eri päivinä ja pari kertaa tämänkin kuun aikana. Mutta hyvä että tuo uusin muutto-suunnitelma ilmoitus pääsi perille edes roskapostikansioon. 😀

  Kiitos! 🙂

  1. Kuulostaa huolestuttavalta. Toivottavasti ongelma kuitenkin nyt on ohi. Jos ei ole, voit laittaa vaikka sähköpostilla infoa asiasta. Pitää laittaa wordpressille palautetta, sillä ei se nyt sovi, että yksi säännöllisemmistä kommentoijistani ei voikaan kirjoittaa aina halutessaan. Jos ongelma ei ratkea, pitää harkita sivuston muuttamista muualle.

 6. Moi. Vaikka olen tehnyt täällä sivustossa vaikka mitä niin minun nimeä ei näy tupien nimi listassa. Olen kyllä tehnyt tupa testin. En ymmärrä?

  1. Korpinkynnessä on jo pidemmän aikaa ollut Ginny. Mikäli olet tänä aamuna sovittanut Lajitteluhattua nimellä Ginny, et valitettavasti pääse listoille sillä nimellä (koska se on jo käytössä).

   Päivitän nimet käsin tuonne listalle aina silloin, kun ehdin. Välillä menee pidempään ja välillä ehdin vastailemaan jopa muutamassa tunnissa.

 7. Heippa!
  Jättäisin jäsenilmoituksen, sillä haluaisin liittyä Pensievellä Ritarikuntaan 🙂

  Sivuston nimi: Pensieve
  Osoite: http://pensieve.suntuubi.com
  Kuvaus: Pensieve on vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli, joka sijoittuu Tylypahkan taikakouluun.

 8. Moi!
  Ymmärrän toki, että sulla on monia kiireitä, isompia ehkä kuin mun ikäsellä, mutta tylypahkan taikakoulua ei ole päivitetty johonkin kuukauteen. Tahtoisin vaan palavasti tietää, että päivitätkö ensi viikolla, sitä seuraavalla viikolla vai vasta kuukauden päästä? Vai vasta kolmen kuukauden, vai päätätkö lyödä hanskat tiskiin jo nyt?

  1. Hei Nicole! Oletko lukenut Katan viimeisintä artikkelia, ”Hieman erilainen pääsiäisyllätys”? Hän ilmoitti siinä olevansa raskaana ja että raskaus tulee vaikuttamaan nettisivujen päivittämiseen. Koita olla kärsivällinen, Katan ja uuden lapsen terveys on tärkeämpää kuin mikään Tylypahka. (:

 9. Sanoin kyllä että tiedän että sillä on kiireitä, mutta halusin vaan tietää että milloinka se päivitys tulee.

 10. Heippa!
  Jättelin jo ilmoitusta aikaisemmin, mutta en tiedä, tuleeko se huomatuksi, sillä aikaa on kulunut niin kovasti. 🙂

  Jättäisin jäsenilmoituksen, sillä haluaisin liittyä Pensievellä Ritarikuntaan 🙂
  Ensimmäisen kerran tämän jätin siis 23.3. ja siitä saakka olemme pitäneet myös ritarikunnan banneria sivustollamme.

  Sivuston nimi: Pensieve
  Osoite: http://pensieve.suntuubi.com
  Kuvaus: Pensieve on vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli, joka sijoittuu Tylypahkan taikakouluun.

  1. Hei ja kiitos kärsivällisyydestä! Tässä on oikeasti ollut taas vaihteeksi vähän vaikeuksia päivittää. Pensieve on nyt lisätty mukaan Ritarikunnan sivulistalle. Tulen vielä tuomaan teille siitä ilmoitusta. 🙂

 11. Olen nyt oppitunneissa n.kahdeksannessa sarjassa ja ensimmäisellä luokalla. Onko se ok?

  1. Se on täysin ok. Jokainen etenee omaa tahtiaan ja teen näitä tuntejakin lisää omaan tahtiini. 🙂

 12. Olen nyt tehnyt täällä sivustolla sitä sun tätä ja pakko sanoa, että olet saanut hienon sivuston aikaiseksi! Sinulla on kyllä hirvittävästi työtä ylläpidossa.. Työtäsi helpottaisi varmaan todella paljon, jos muutkin esimerkiksi järjestäisivät opetusta, mutta ilmeisesti tämän järjestäminen ei ole mahdollista? Itselleni tuli mieleen ajatus, että opetus voisi olla järjestettävissä vaikka niin, että ottaisit vastaan ilmoittautumisia joidenkin aineiden opettajiksi ja sitten valitut opettajat lähettäisivät oppitunnit tarkistettaviksesi ja voisit tarkistaa + julkaise ne, kun sinulla on aikaa? Opettajat voisivat myös laatia loppukokeet ja tarkistaa ne, mikäli se onnistuisi teknisesti.. En tosin tiedä, jos nimenomaan haluat laatia kaikki oppitunnit itse – silloin tietysti tästä ei olisi mitään apua. Toivottavasti en ole liian tunkeileva näiden ajatusteni kanssa (:

  1. Ylläpitäminen vie kyllä jonkinverran aikaa, kun olen taas innostunut tekemään ennen kuin mietin ajankäyttöä. Olen kuitenkin suunnitellut hieman helpotuksia joihinkin asioihin. En esimerkiksi tule jakamaan tupapisteitä syksyllä ollenkaan, kun hoidan pientä vauvaa kotona.

   Olen tehnyt opetusta Tylypahkaan tai vaistaaviin vuodesta 2000 lähtien ja kokeillut milloin minkäkinlaista järjestelmää. Olen ajastanut blogiartikkeieita, tehnyt vieraskirjoja, antanut oppilaiden kirjoittaa itse tuntinsa ja haalinut opettajaporukkaa tekemään. Ongelmana on joka kerta ilmennyt se, ettei opetuksesta tule järkevää ja mielekästä kokonaisuutta sellaisena kuin minä sen haluaisin. Siksi päädyin julkaisemaan omia oppituntejani osana Kotinoidan koloa.

   En ole ottamassa mukaan useampia ylläpitäjiä Kotinoidan kolon toteutukseen. Sen sijaan olen kehittämässä järjestelmää, missä oppilaana olevat voivat tehdä enemmän itse. Erityisesti wikisivujen ja erinäisten kerhojen muodossa homma on pian ilmestymässä esittelyyn. Sitä joudutte kuitenkin vielä vähän odottamaan, sillä kaiken kokoaminen työn, alle 2-vuotiaan lapsen ja vatsassa asuvan lapsen kanssa on ollut haastavampaa kuin arvasin.

 13. Tunnit on tällä sivustolla toteutettu mielestäni selvästi paremmin kuin englanninkielisillä sivuilla, joilla olen ollut mukana. Itsellä on tehnyt tiukkaa löytää aikaa roolipelaamiselle pelkästään töiden ohessa, joten pakko nostaa hattua sinulle. Tsemppiä myös jatkoon! Uudistukset kuulostavat mukavilta.

 14. Moi vaikkia olen tehnyt vaikka mitä täällä niin minun nimeä ei näy tupalistassa :[ mistäköhän syystä? ja olen myös tehnyt tupatestin.

  1. Varmaankin äitiyslomani takia. En nykyisessä elämäntilanteessani juurikaan nuku enkä kykene järkeviin päivityksiin kuin erittäin satunnaisesti. Jatkuu varmaan näin vielä joulukuun alkuun tai joulukuun loppuun tai jotain sinnepäin. Olen yrittänyt infota tästä Kolon etusivulla ja Tylypahkan etusivulla.

  1. Tylypahkan jäsenlista ei tällä hetkellä ole päivitettävänä. Kuten ei koko se osio sivustostakaan. Yritän nyt koota joulukalenteria ja pikkuhiljaa saada enemmän aikaa tehdä taas nettisivujakin. Mutta valvon siis aika paljon vauvan kanssa, enkä sitten jaksa tehdä. Yritän infota tästä joka paikassa.

 15. Hei! Tahtoisin taas jättää jäsenhakemuksen VPR:ään. Beauxbatons on ollut joskus jäsen, on tullut epäaktiiviseksi ja muuta, mutta jälleen kerran olisi mukava olla mukana, 🙂

  Sivuston nimi: Beauxbatons
  Osoite: http://beauxbatonss.wixsite.com/taikaopisto
  Kuvaus: Beauxbatonsin taika-akatemia on virtuaalinen taikaopisto Ranskassa. Beauxbatonsissa pelataan vieraskirjapohjaista tarinaroolipelia.

  1. Tervetuloa mukaan! Lisäsin Beauxbatonsin sivulistalle ja etusivulle ja kävin laittamassa Vieraskirjaanne viestiä.

 16. Hei! Haluaisin mukaan, mutta lajitteluhatun kommentointi on päättynyt. Sain tuvakseni Rohkelikko, ja toivoisin pääseväni mukaan!

  1. En ole muutamaan kuukauteen päivittänyt Tylypahka -osiota. Siellä oleva lista on kevään jäsenlista eikä siihen enää tule päivityksiä. Yritän kuitenkin pian saada sen osan taas päivitykseen ja uudet ohjeet jäsenlistasta.

   En tällä erää lisää nimeäsi listalle koska lista on vanha. Palataan asiaan, kun saan uudistettua Tylypahkan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s