Yhteys

Voit jättää palautetta ja terveisiä kommentoimalla tätä sivua. Sähköpostiosoitettasi ei jaeta mihinkään, eikä se näy sivujen kävijöille. Saat tietenkin myös kommentoida suoraan artikkelien lopussa tai eri sivujen lopussa, mikäli koet asiasi sopivan paremmin sinne. Kommentointi on tarkoituksella mahdollista monessa eri paikassa tällä sivustolla.

Myös omien sivujensa piilomainostaminen on sallittua (eli osaat sanoa muutakin kuin ”Tervetuloa sivuilleni, osoite on http…”) Pelkästä mainoksesta en pidä, vaan haluan osan sinua mukaan kommenttiisi.

Muita yhteydenottotapoja:

112 vastausta artikkeliin “Yhteys

 1. Heippa! En tiedä miksi en aiemmin ole jättänyt liittymishakemusta – ehkä turhaan aktiviteettivelvoitusten pelossa – mutta nyt taikakoulujen kato usutti etsintämatkalle nettiin ja palasin takaisin tänne. Olen pyörinyt netti-Tylypahkoissa jo kamalan pitkään ja on mukavaa huomata, että tämä paikka ja sinä yp ette ole katoamassa minnekään, vaikka päivitystahti olisikin välillä niin ja näin. Kiitos siitä ja tästä sivustosta! 🙂

  Toivottavasti ei haittaa, että sivun nimi ei ole ensimmäinen laisensa.

  Sivuston nimi: Tylypahkan taikakoulu
  Osoite: http://tylypahkankoulu.suntuubi.com
  Kuvaus: Tylypahkan taikakoulu on vieraskirjapohjainen kirjoitussivusto, jossa oppilaat voivat kirjoittaa seikkailuistaan Tylypahkassa ja kehittää samalla kirjoitustaitojaan.

  1. Kiitos kehuista ja kärsivällisyydestä vastauksen kanssa. Tylypahkan taikakoulu löytyy nyt listalta ja toin myös viestiä teillepäin asiaan liittyen. Ehköhän pikkuhiljaa saa hommaa taas toimimaan…

 2. Heips! Kuten sivuilta jo varmaan huomaakin, minulla ei ole ollut enää aikaa päivittää Irvetaa. Olen nyt viimein sitten sulkemassa sivuja, joten Irvetan voi poistaa listalta. (Tämän olisi kai pitänyt mennä itse Ritarikunnan sivuille, mutta Yhteys ei siellä jostain syystä toiminut)

 3. Ritarikunnan sivujen yhteys-osiossa ei ole kommentointi-osuutta tai jostain syystä en löytänyt sitä. Joten kokeillaan tätä kautta.
  Haluaisin lisätä sivujäseneksi Taikaviraston (Tunnettu aiemmin nimellä: Opintojenohjaus – ja työnvälitys virasto, lyhyemmin opo virasto) Joka perustettiin vuonna 2008 taikamaailman yhdistysprojektin yhteydessä.
  Taikavirasto on vuosien aikana laajentanut palveluitaan, mutta on edelleen pitänyt alkuperäisen tarkoituksen mukaiset palvelut mukana.
  Eli täällä on työpaikkailmoitukset (virtuaaliset roolipelit), ja/tai oppilaspaikat. Listat tosin ovat toistaiseksi erittäin lyhyitä.
  Virasto täyttää maaliskuussa 10 vuotta!
  Lisäämme tänään tai huomenna, VPR bannerin etusivuille.

 4. Moi kata!
  Oon hieman outo ihminen ja oon myös hieman ylpee siitä.
  Mul on unelmia, jollasia kaikilla on, enkä mä välitä vaikka niille nauretaan kun ne on niin no pohjattomia ja erikoisia. Joka testissä musta on tullu puuskupuh, ja pikkusiskostani rohkelikko. En yleensä oo paljoo netissä mut mä lötysin tän ja tää on NIIN paras. Oon fanittanu Harry Potterii siitä asti ku luin ne ekan kerran. J. K Rowlingin kirjat perustuu ystävyyten, rakkauteen ja siihen mitä ei oo mut joka kiehtoo ja sitoo. Toi että J. K Rowling on ylipäätää kirjottanu jotain tollasta on taikuutta. Mä en usko siihen mut rakkauteen mä uskon❤😊.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s