Ritarikunnan projektit

Ritarikunnan toimintaan kuuluu myös kaikenlaisia projekteja. Yleisesti ottaen projektilla on alku ja loppu. Lisäksi projekteilla on jokin tavoite ja usein myös suunnitelma tavoitteen saavuttamisesta. Tässä esitellään toteutuneet, keskeneräiset ja ideoidut projektit. Ritarikunnan jäsenet toteuttavat projekteja niin halutessaan, eikä tämä siksi ole mitenkään sitova työjärjestys.

Ritarikunta voi myös adoptoida jonkun jo aloitetun projektin. Tällöin projektin aloittaja toimii edelleen projektin päävetäjänä, mutta Ritarikunnalta saa tukea ja kannustusta. Ainakin keskustelu ideoista onnistuu ja välillä on myös löydetty ylläpitokaveria, koodausapua ja vastaavaa käytännön tukea.

Huom! Taikakouluja on netissä jo ihan tarpeeksi, eikä Verisen Paronin ritarikunta ota sellaisen perustamista projektiksi.

Toteutuneet ja keskeneräiset projektit

Projekti nro 1: Yhdistymis Komitean pelastettavissa olevien projektien tukeminenProjektisuunnitelma. Maalis-heinäkuu 2010. Väliraportti projektikatsauksessa toukokuu 2010. Projekti on päättynyt. Loppuraporttia ei ole. Vastaava: Kata

Projekti nro 2: HTML-peruskurssi VPR:n jäsenille. Huhti-heinäkuu 2010. Projekti on päättynyt. Miniarvio ja materiaalit. Vastaava: Kata

Projekti nro 3: Taikakoulujen ja muiden sivustojen palkintojärjestelmän kehittäminen. Aikataulu: syksy 2010 ja uudelleen kevät 2015, vastaava: Kata.

Projekti-ideoita

Idea: Listaus/maailmankartta, josta pääsisi eri maissa sijaitseviin taikakouluihin. Tarkempi suunnitelma toistaiseksi puuttuu, ideoitu toukokuun 2010 kokoontumisessa. Haamuritari Essi toteutti jo kertaalleen, mutta sivut on poistettu ja projekti on jälleen alkupisteessä. Voit ilmoittautua projektin uudeksi vastuuhenkilöksi kommentoimalla tätä sivua.

Idea: Vaihto-oppilasohjelma taikakoulujen välille. Tarkempi suunnitelma toistaiseksi puuttuu, ideoitu toukokuun 2010 kokoontumisessa. Voit ilmoittautua projektin vastuuhenkilöksi kommentoimalla tätä sivua.

Idea: Nettihuispauksen kehittäminen ja mahdollisuus harrastaa huispausta aktiivisesti. Keskustelu nettihuispauksen eri malleista johti jo kerran siihen, että koulujen välisi huispausotteluita yritettiin pelata. Keskusteltu Ritarikunnan kesken syyskuussa 2012. Alkuperäisenä toteuttajan oli Lahna Ciarán O’Dwyer aloitti projektin Huispausliigalla 2012, mutta sittemmin homma on jäänyt. Haluatko sinä ilmoittautua uudeksi kehittelyn vastaavaksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s