Kultainen kotitonttu

Kultainen kotitonttu on palkintopysti ahkeralle ja omalaatuiselle Harry Potter-sivujen ylläpitäjälle. Yksittäinen henkilö voi ilmiantaa suosikkisivustonsa ylläpitäjän ehdottamalla häntä palkinnon saajaksi. Päähörhöilijä jakaa palkinnon, mikäli kyseinen ylläpitäjä täyttää kaikki palkinnon vaatimukset.

Katso myös muut Verisen Paronin ritarikunnan jakamat palkinnot täältä.

Palkinnon kuvaus


Kultainen kotitonttu on palkintopysti ahkeralle ja omalaatuiselle ylläpitäjälle. Ylläpitäjä voi toimia sivuston ainoana ylläpitäjänä tai olla osana jonkinlaista ylläpitoporukkaa. Sivuston aiheen tulee jotenkin liittyä Harry Pottereihin, mutta niiden toimintatapaa ei ole mitenkään rajattu. Kaikki fanisivuista roolipeleihin ja kuvagallerioihin ovat saman arvoisia. Palkinnon saaja on ylläpitänyt nettisivua jo vähintään vuoden ja kehittänyt sinne jotain omalaatuista ja erilaista.

Kuka vain voi ehdottaa palkinnon saajaa hakemuslomakkeen avulla. Itseään ei kuitenkaan saa ehdottaa. Päähörhöilijät tekevät päätöksensä hakemuksen perusteella. Tarkemmat ohjeet löydät hakemuslomakkeesta.

Jaetut palkinnot

Jesse Caine, Tylypahka AM, 29.12.2011 (Perustelut)

Mila Molina, Taikakoulu Château, 7.7.2015 (Perustelut)

Ilmianna Kultainen kotitonttu!

Käytkö säännöllisesti hyvillä nettisivuilla? Kerro ihmeessä missä, jotta voimme lähettää palkintopystin oikeaan osoitteeseen! Voit ehdottaa ylläpitäjää, vaikket tietäisi hänestä muuta kuin nettisivuston osoitteen. Ritarikunnan salainen agentti voi käydä penkomassa tarkempaa tietoa ylläpitäjästä selvittääkseen onko hän Kultainen kotitonttu.

Kuka vain voi ehdottaa palkinnon saajaa hakemuslomakkeen avulla. Täytä lomake jo tänään!