Haamuritari

Haamuritari on kunniamaininta Verisen Paronin ritarikunnan esimerkilliselle jäsenelle. Kaikki Ritarikunnan jäsenet voivat ehdottaa Haamuritareiksi lyötäviä tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella.

Katso myös muut Verisen Paronin ritarikunnan jakamat palkinnot täältä.

Kunniamaininnan saajat

Haamuritarin luonteenomaisia piirteitä ovat luotettavuus, ystävällisyys, rohkeus, oma-aloitteisuus sekä aktiivisuus. Verisen Paronin ritarikunnan palveluksessa haamuritarit ovat esimerkillisiä käytöksellään ja avoimuudellaan ja näin ollen esikuvina ritarikunnan muille jäsenille. Haamuritariksi voidaan kutsua ritarikuntaan kuulumaton henkilö, mutta kaikki haamuritariksi lyödyt ovat ritarikunnan jäseniä.

Yhteensä 21 henkilöä on saanut erillisen kutsun Haamuritariksi. Ritareiksi on tähän mennessä lyöty:

Haamuritari Hanna
Haamuritari Violette Bryden
Haamuritari Etta Flow
Haamuritari Laura
Haamuritari Regina Granger
Haamuritari Coraline Magie
Haamuritari Lola Katariina
Haamuritari April Davion
Haamuritari Jesse Caine
Haamuritari Sophie Everett

Miten kunniamaininta toimii käytännössä?

Haamuritariksi voi saada kutsun kuulumatta Ritarikuntaan. Kutsu tarkoittaa käytännössä sitä, että liittymällä Verisen Paronin ritarikunnan jäseneksi saa kunniamaininnan.

Kutsuun vastannut, tai muuten Ritarikunnan jäsenistön mielestä kuvaukseen sopiva jo jäsenlistoilla oleva henkilö, lyödään Haamuritariksi perinteisin seremonioin. Vasta seremonian jälkeen henkilö saa käyttää Haamuritarin titteliä.

Kerran Haamuritariksi lyöty on oikeutettu käyttämään titteliään koko loppuelämänsä ajan. Titteliä ei voi perua.

Kenestä seuraava haamuritari?

Alla olevaan lomakkeeseen voi RITARIKUNNAN JÄSEN ilmoittaa toisen henkilön (jäsenen tai ei), joka tulisi lyödä Haamuritariksi. Mikäli ilmoitettu henkilö ei vielä ole jäsen saa hän kutsun Haamuritariksi.