Palkinnot

Verisen Paronin ritarikunnan jäsenille voidaan myöntää erilaisia kunniamerkkejä, mutta ritarikunta voi myös palkita ulkopuolisia erilaisin palkinnoin. Henkilöille jaettavat palkinnot esitellään omilla sivuillaan ja sivustojen palkinnot on koottu yhdelle sivulle. Tutustu palkintoihin tarkemmin klikkaamalla tästä sisällysluettelosta palkinnon nimeä tai kuvaa.

Henkilöille jaettavat tittelit ja palkinnot

palkintobanneri CoralinelleTaikuuden Tekijä -kunniamaininta

Taikuuden Tekijä on arvostettu kunniamaininta henkilölle, joka saa useammalta netin taikamaailman osallistujalta suositukset. Tämän vuoksi palkintoa jaetaan vain harvoin. Auta löytämään seuraava Taikuuden tekijä – Täytä suosittelulomake!


Kultainen kotitonttu

Kultainen kotitonttu on palkintopysti ahkeralle ja omalaatuiselle Harry Potter-sivujen ylläpitäjälle. Yksittäinen henkilö voi ilmiantaa suosikkisivustonsa ylläpitäjän ehdottamalla häntä palkinnon saajaksi. Päähörhöilijä jakaa palkinnon, mikäli kyseinen ylläpitäjä täyttää kaikki palkinnon vaatimukset.

hopeinensulkakynaHopeinen Sulkakynä

Hopeinen Sulkakynä on palkinto taikakoulun taitavalle kirjoittajalle. Vain koulun rehtori voi täyttää hakemuksen koulunsa oppilasta varten ja jaettavien sulkakynien määrää rajoitetaan koulun koon mukaan. Kyniä voi jakaa kahdesti vuodessa.

Haamuritari

Haamuritari on kunniamaininta Verisen Paronin ritarikunnan esimerkilliselle jäsenelle. Kaikki Ritarikunnan jäsenet voivat ehdottaa Haamuritareiksi lyötäviä palkinnon esittelysivun lopussa olevalla lomakkeella. Haamuritariksi voidaan myös kutsua Ritarikuntaan kuulumaton henkilö, joka saa kunniamaininnan heti liittyessään.

Aktiivisuusmitallit

Ritarikunnan aktiivisia jäseniä varten on luotu vuosittain jaettava Aktiivisuusmitalli. Mitalli myönnetään toimintaan aktiivisesti osallistuneelle ritarikunnan jäsenelle vuoden lopulla tai seuraavan vuoden alettua.

Sivustoille tarkoitetut palkinnot ja kunniamaininnat

Tylypahka AM - voittaja!Lukuvuoden paras taikakoulu

Kävijä-äänestyksen kautta etsitään huhti-kesäkuussa edeltävän lukuvuoden kaikkein parasta taikakoulua. Koulun toimintatapa voi olla mikä tahansa ja eniten ääniä saanut koulu palkitaan.

Internetin HelmetInternetin Helmet

Lahopää Päähörhöilijä Kata jakama kunniamaininta, johon kuuluu esittely Kotinoidan blogilla. Ehdotuksia saajista voi kuitenkin jättää vieraskirjaan.

Vuositähdet

Ritarikunnan jäsensivuille jaetaan vuosittain tähti aktiivisen päivityksen osoituksena ja onnitteluna pitkästä iästä.

Ylös

Päivitetty 10.7.2015.

2 vastausta artikkeliin “Palkinnot

Kommentointi on suljettu.