Kysymyksiä ja vastauksia

Alla joitakin yleisiä kysymyksiä ja niihin annettuja vastauksia. Kysymykset on lajiteltu aihepiireittäin. Luettelossa olevaa kysymystä klikkaamalla siirryt sen vastauksen kohdalle. Lisäinformaation tarpeessa voi esittää kysymyksiään myös vieraskirjassa tai tämän sivun alareunassa.

Liittyminen

Toiminta

Muuta Ritarikunnasta

Liittyminen

Miten liityn ritarikunnan jäseneksi?

Tämä vastaus on jaettu moneen osaan riippuen tilanteesta:

Henkilön liittyminen edellyttää jäsenanomuksen kirjoittamista. Jäsenanomuksen kohdat ovat ylläpitäjän sairasta huumoria ja samalla tarkastus siitä, että olet lukenut enemmänkin kuin aloitussivun. Katso Liittymisohjeet. Kaikki ohjeiden mukaan toimineet pääsevät jäseniksi.

Halutessaan voit liittää nettisivunsa jäseneksi. Tällöin käytännön toiminta vastaa linkinvaihtoa/affeutta. Sivusi siis linkitetään ja sinun tulee linkittää ritarikunta. Myös tästä on lisää infoa Liity-linkin alla.

Jotkut harvat on myös kutsuttu jäseniksi, jolloin heidän tarvitsee ainoastaan vahvistaa saatu kutsu. Nämä henkilöt ovat saaneet henkilökohtaisen kutsun sähköpostilla tai vieraskirjaan yksärillä ja tässä kutsussa pitäisi olla tarkat ohjeet kutsun vastaanottamisesta.

Jäsenvaatimuksissa oli taikakouluun kuuluminen. Haittaako jos on itse rehtori?

Ei haittaa.

Jäsenvaatimuksien listalta löytyy kohta ”Opiskelu jossain nettikoulussa”, joten rehtoriuus ei täytä tätä vaatimusta. Jäsenvaatimuksista tarvitsee täyttää vähintään yksi, mutta sinun kohdallasi varmasti joku muu vaatimuksista täyttyy. Eiväthän kaikki omista jalokiviriipusta tai omaa lentokykyäkään, joten ei opiskelupaikan puuttuminenkaan ole suoraan este liittymiselle.

Ylös

Toiminta

Mitä täällä tehdään?

Jaetaan palkintoja ahkerille ihmisille, suunnitellaan erilaisia projekteja ja pidetään hauskoja ja humoristisia kokouksia. Aika suurelta osin toiminta pohjautuu Kotinoidan blogin keskusteluihin.

Ritarikunnan kaikki toiminta on täysin vapaaehtoista eikä mihinkään ole pakko osallistua. Osa toiminnasta on kuitenkin ainoastaan jäsenille, joten jäsenyys kannattaa.

Mitä minä voin tai mitä minun pitää tehdä?

Ritarikunnan jäseniä ei ole velvoitettu tekemään yhtään mitään. Sinun ei siis ole pakko tehdä mitään. Voit osallistua Kotinoidan blogin keskusteluihin, ehdottaa palkinnon saajia tai uusia palkintokategorioita, kehitellä Ritarikunnan projekteja tai keksiä jonkin aivan oman projektin.

Verisen Paronin ritarikunnan jäsenenä saat osallistua kaikkeen toimintaan, mistä ritarikunta keksii tiedottaa. Saat myös keksiä lisää tällaista toimintaa ja saat ritarikunnalta (tai ainakin Päähörhöilijältä) tukea toiminnan toteuttamiseen.

Millaisia projekteja VPR:llä on?

Verisen Paronin ritarikunnan projektien aiheita ei ole mitenkään rajoitettu. Jäsenien mielestä kiinnostavimpien projektien toteutuminen on varmempaa kuin ”tylsät” projektit. Kaikki ideat otetaan vastaan ja kootaan Projektit-sivulle. Sieltä jäsenet voivat valita toteutettavakseen jonkin idean, mikäli haluavat. Kaikki projekti-ideat aina Kalkaroksen päiväkirjan kirjoittamisesta Halloweenjuhlien järjestämiseen ovat tervetulleita.

Ylös

Muuta Ritarikunnasta

Miksi VPR on perustettu?

Tarkoituksena on luoda yhteishenkeä Internetin Harry Potter-maailmaan ja palkita ahkeria Potter-fanittajia. Monet tekevät paljon kaikenlaista mielenkiintoista ja hyvää Potter-sisältöä, mutta se ei pääse esille, kun muut Potter-fanit eivät sitä löydä. On myös mukavaa palkita hyviä ideoita toteuttavia faneja.

Miksi tämän pitää olla niin sekavaa?

Varsinkin tittelit ja kunniamaininnat saattavat vaikuttaa sekavilta näin aluksi, mutta siitä ei kannata ottaa paineita. Ne ovat hienosäätöä eivätkä tee kenestäkään jäsenestä enemmän tai vähemmän tärkeää kuin muista. Mikäli olet ymmärtänyt jäsenanomuksen kirjoitusohjeet, ymmärrät tarpeeksi ollaksesi jäsen. Liittymisen jälkeenkin voi toki kysellä kaikenlaista.

Tittelit ja kunniamaininnat ovat jäsenanomusrituaalin tavoin päähörhöilijän huumoria, jonka noin joka kymmenes kävijä ymmärtää. Kaikkea ei siis oikeasti tarvitse ymmärtää ennen mukaan liittymistä.

(Sivu on päivitetty viimeksi 17.1.2017.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s