VPR – Verisen Paronin ritarikunta

Tervetuloa muukalainen ja vanha tuttu!kummitus-logo200

Verisen Paronin ritarikunta VPR on muuttanut takaisin omalle, uudistetulle sivustolleen. Tervetuloa tutkailemaan tarkemmin!

www.ritarikunta.wordpress.com

 

Jäsenet tiedottavat

Ritarikunnan jäsensivut saavat jättää ajankohtaiset uutisensa kommentoimalla tätä sivua. Linkit näkyvät kirjoittajan nimestä ja ne voi kirjoittaa kommenttikenttään myös HTML-koodin avulla (muutkin HTML-muotoilut, kuten alleviivaus ja lihavointi, toimivat kommenttikentässä). Linkitäthän kuitenkin vain yhteen sivustoon kommentissasi.

Uusimmat ilmoitukset näkyvät alimpana. Vanhimpia ilmoituksia poistetaan noin kuukauden välein (mutta edelleen ajankohtaiset ilmoitukset saavat jäädä pidemmäksikin aikaa).

 

4 vastausta artikkeliin “VPR – Verisen Paronin ritarikunta

 1. Hei! Harry Potter: Hogwarts Refounded-roolipelissä puuhaillaan erityisiä taas tänä syksynä ja alkutalvena!

  Vuosittaisen Hahmogaalan äänestysaika on alkanut! Myös vierailijat saavat äänestää – ja tällä kertaa voi halutessaan äänestää useaa hahmoa per kategoria! Joissain kategorioissa on mukana myös sivuhahmoja.

  Lisäksi TULOSSA PIAN! Toinen sivujuoni, joka sisältää aikamatkustusloitsuntaa ja Ihmeotukset-elokuvan hahmoja nuorina, myös pelattavaksi! Siitä tule hirmuisen hauskaa! Pysy linjoilla! ;D Lontoon väliaikais-Tylypahka-kuviokin pysyy silti myös mukana ja muuttumattomana!

  (1.9.2017)

 2. Tiedoitusta Taikaopisto Aurealta:

  Taikaopisto Aurealla alkoi tänään 4.syyskuuta.2017 syyslukukausi.
  Eli kesäloma 2017 on nyt takanapäin Taikaopisto Aureassa.

  Taikaopisto Aurea on myöskin muuttanut tänään.
  Uusi linkki Taikaopisto Aureaan tässä: http://taikaopisto.arkku.net

  Tervetuloa, tutustumaan uusiin sivuihin!

 3. Harry Potter: Hogwarts Refoundedissa, luvattu sivujuoni sisältäen aikamatkailua ja Ihmeotukset-elokuvien / niiden aikakauden hahmoja on nyt valmis pelattavaksi! Tiedot siitä löytyy Infot-sivulta Idea-osiosta.

  (18.10.2017)

Kommentointi on suljettu.