Testien tuloksina

Tällä sivulla on kootusti eri paikoissa olleiden testien tuloksia. Vinkkejä uusista testeistä voi antaa Vieraskirjassa, niin käyn tekemässä ja jaan sitten tulokset kävijöilleni. Katso myös tarkemmin esittelysivut Minä – Kotinoita ja Nimimerkkejäni ja niiden taustaa.

Minkälainen Potter-fanittaja olen?

Hieman päivästä riippuen testin tulos vaihtelee seuraavan kahden välillä. Tunnistan itsestäni sekä Nettinörtin että Kirjatoukan ja olen varmaan oikeasti aika välimaastossa.

Sinä olet… NETTINÖRTTI!

Pidät Harry Potterista ja haluat netin avulla levittää Harryn sanomaa muidenkin tietoon.

Harry Potter -fanit | Testejä ja muuta mukavaa

Sinä olet… KIRJATOUKKA!

Olet onnesi kukkuloilla kun saat vaipua Harry Potter -kirjojen maailmaan.
.

Harry Potter -fanit | Testejä ja muuta mukavaa

Mihin tupaan Lajitteluhattu sijoittaisi?

Vuosien ja testin tekijöiden vaihtuessa tupani näyttäisi vaihtelevan. Tässä nyt joitakin tulosta, joista tuorein on ylimpänä. Pitkään haaveilin olevani Rohkelikko tai Korpinkynsi ja erinäisten sivustojen testit vahvistivat tätä ajatusta. Sitten IRL-oppilaat tekivät minusta Luihuisen ja olin seota, kunnes sitten hyväksyin asian. Nykyisin koen taas olevani Rohkelikko.

Testimato.comin testi kesällä 2017 sijoittaa minut Rohkelikkoon ja Harry Potter -fanien tupatesti sijoitti minut tällä kertaa taas Korpinkynteen.

Pottermoren lajitteluhatun mielestä kuulun Rohkelikkoon. Ainakin vuonna 2015, kun sinne rekisteröidyin. Tämä tuli hieman yllätyksenä, koska tässä vaiheessa elämää mielsin itseni enemmänkin Luihuiseksi kuin Rohkelikoksi.

Facebookissa tammikuussa 2014 tehty kymmenkohtainen testi sijoittaa minut Rohkelikkoon (näet testin facebook-profiilini muistiinpanoista, jos olet kaverini). Myöhemmin samana vuonna Harry Potter-fanien tupatesti sijoitti minut Luihuiseen.

Vuonna 2012 Harry Potter -fanien tupatesti sijoitti minut Korpinkynteen.

Vuonna 2010 IRL-työpaikalla koulun oppilaat sijoittivat minut Luihuiseen. Heidän ajatuksenjuoksunsa sisäistämiseen meni kuitenkin tovi. (Katso Olenko sittenkin Luihuinen?)

Ketä muistutan eniten?

Erilaisia testejä siitä, ketä Potter-hahmoa, ylläpitäjää tms. muistutan eniten.

Ketä Potter-hahmoa muistutan eniten? Vaihtoehtoina 18 eri hahmoa. Testi on Animaagi-sivustolta
Ketä Kelmeistä muistutan eniten? Tämän testin tarjoaa Harry Potter -fanit
Ketä HP-fanien ylläpitäjää muistutan eniten? hpfanit.vuotis.net | Testejä ja muuta mukavaa

Kadonnut enkeli:

Raportoi löydöksesi jouluenkeliä käsittelevässä joulukalenterin luukussa. Älä kerro enkelin sijaintia, vaan kerro jonkin taikaolennon nimi osoittaaksesi, että löysit tänne.

Kuva wikimedia commonsista

2 vastausta artikkeliin “Testien tuloksina

Kommentointi on suljettu.