Minä – Kotinoita

Olen kahden lapsen äiti, opettaja, partiolainen ja Potter-fani Etelä-Suomesta. Olen löytänyt Potterit jo ala-asteella ja tehnyt netissä kaikenlaista Pottereihin liittyvää vuosien ajan. Nykyään päivitän Kotinoidan koloa aina ehtiessäni. Lapset vievät kuitenkin paljon aikaani, enkä enää ehdi toteuttamaan kaikkia ideoitani.

Olen jo pitkään ollut Harry Potter -fani, varmaan jotakuinkin vuodesta 2000 alkaen. Rowlingin kirjoittamat Harry Potter -kirjat on tullut luettua useampaan kertaan ja monella eri kielellä. Fanitan erityisesti kirjoja ja niiden maailmaa, enkä ole niinkään välittänyt uudemmista hömpötyksistä, kuten Potter-elokuvista, -huvipuistoista tai -keräilytuotteista. Pottermore-sivustoa vastustin pitkään, mutta sinne kurkattuani olen alkanut saada vaikutteita myös sieltä. Kirjat ovat kuitenkin suurimmassa roolissa ja muu tuntuu vähän ylimääräiseltä.

Ylläpidän pääasiassa Potter-innostustani netin avulla sivuja tekemällä, muita Potter-aiheisia sivuja lukemalla ja välillä myös roolipelaamalla. Olen tehnyt lukuisia nettisivuja, eikä niistä monikaan ole enää olemassa. Olen myös yrittänyt tavalla tai toisella yhdistää varsin hajanaista Harry Potterin ympärille muodostunutta maailmaa jo reilun vuosikymmenen ajan. Oma aikatauluni ei kuitenkaan enää anna tilaa kovinkaan suurille projekteille, joten tyydyn kommentoimaan ja kertomaan yleisesti mielipiteitäni eri asioista blogissani. Toivon tietenkin saavani kävijöiltä kommentteja ihan vain tunteakseni itseni edes hivenen tärkeäksi.

Käytän yleisesti nimimerkkejä Kata, Kotinoita ja Eleanora. Lisäksi olet saattanut joskus kuulla Michael Evansista, Ellen Maevesta, Janica Silverstonesta tai Albert Mordredista, joilla olen yrittänyt osallistua roolipeliin eri puolilla nettiä, mutta joilla sitten olen päätynyt tekemään kaikkea muuta.

Katso myös: Nimimerkkejäni ja niiden taustaa // Testien tuloksia