Blogi

Kotinoidan kolon loppu?

Olen fanittanut Harry Potteria ja Rowlingia jo 18 vuotta. Tai no 17 vuotta, sillä nyt alkaa kiinnostus olla lopussa. Ainakin toistaiseksi on into kaikkeen Potter-aiheiseen kadonnut jonnekin. Se on ehkä näkynyt täälläkin ja nyt se on pakko todeta. En kuitenkaan ala purkaa pois vuosia olemassa ollutta nettisivuani, vaan jätän sen toistaiseksi näin. Ehkä joskus vielä … Jatka lukemista Kotinoidan kolon loppu?

Täysi-ikäinen Potter-fanitus

Olen aloittanut Harry Potterin parissa vuonna 2000 jolloin sain ensimmäisen Potter-kirjan lahjaksi. Aika pian sinä vuonna etsin myös netistä muita samanhenkisiä ja löysin paikan nimeltä Harriets Hogwarts. Olen siis jo 17 vuotta puuhaillut Pottereita netissä ja sehän on Potter-maailmassa täysi-ikäisyyden mitta. Näihin vuosiin on mahtunut jos jonkinmoista kokeilua ja käännettä elämässä. Olen aloittanut muutamankin eri … Jatka lukemista Täysi-ikäinen Potter-fanitus

Into ja ideat hukassa… (Luukku 20)

Aiemmin minulla on ollut pääasiassa pulmia ajankäytön kanssa ja päivittäminen on kaatunut siihen, ettei aikaa ole. Nyt on kuitenkin ensimmäistä kertaa vuosiin into hävinnyt. Olen aiemmin pohtinut Pottereita vaikka kuinka paljon ja usein ja Kotinoidan koloon ja muille sivustoille on riittänyt ideaa ja inspiraatiota. Mutta nyt on into täysin lopahtanut. Mikä avuksi? Minua harmittaa hieman … Jatka lukemista Into ja ideat hukassa… (Luukku 20)

Yksilöllisiä taikasauvoja (Luukku 12)

Harry Potterin maailmassa taikasauva on yhtä yksilöllinen kuin ihminenkin. Jokaisella on omanlaisensa yhdistelmä taikasauvassa ja taikasauvalla on jopa oma luonteensa. Ja kirjoissahan tehdään aika selväksi sekin, että taikasauva valitsee omistajansa, ei päinvastoin. Taikasauvat ovat pitkään olleet lähellä sydäntäni. Joskus jopa keräsin päiväkirjaani listaa eri Potter-hahmojen sauvoista. Sittemmin olen Pottermoren kuvausten pohjalta luonut oman testinkin, millä … Jatka lukemista Yksilöllisiä taikasauvoja (Luukku 12)

Hirviökirja hirviöistä (luukku 1)

Potter-kirjojen sisällä mainitaan useita erilaisia kirjoja. Yksi kiehtovimmista on minusta Hirviökirja hirviöistä. Mitään todellisuuden vastinetta kun en sellaiselle kirjalle keksi. Mutta onko niitä? Mitäköhän tällainen kirja sisältäisi? Veikkaisin ainakin seuraavia otuksia: Kolmipäinen koira Akromantella Hevoskotka Eri lohikäärmerodut Mitä muita veikkaisit kirjassa esiintyvän? Potterkirjoissa esitellään myös ajatuksena Näkymätön kirja näkymättömyydestä. Sen tosin epäilen olevan huijausta. (Koska … Jatka lukemista Hirviökirja hirviöistä (luukku 1)