Kuvakkeita ja kuvaryhmiä

Kuvat ovat täällä ainoastaan katseltavana. Älä kopioi!

Olen piirrellyt kaikenlaisia pieniä kuvia ja kuvakkeita aikaisempien ja nykyisten sivujeni koristelemiseen. Tässä esittelen kuvia ryhmittäin alkuperän mukaan. Osa kuvista on alkuperäisen käyttöpaikkansa jälkeen ollut käytössä muuallakin, tosin aina omilla sivuillani. Uusimmat kuvat viimeisenä.

grafiikka4 grafiikka6 grafiikka3 grafiikka5 grafiikka7 grafiikka9 grafiikka8  grafiikkaa

Klikkaamalla yllä olevia kuvia siirryt suuremman kuvan sekä tarkemman kuvauksen kohdalle.

Tylypahkaan 2000-2004

Tylypahkaan

Vuosina 2000-2004 paintissa piirrettyjä kuvia silloiseen kouluuni. Tylypahka500:ssa käytin muitakin vastaavanlaisia kuvia, mutta suuri osa on hävinnyt. Olen myöhemmässä vaiheessa käyttänyt osaa näistä muuallakin. Osa on myös toiminut pohjana uusien kuvien teossa.

Magialaskurin logot

Magialaskuri

Magialaskuri keräsi vuosina 2007-2008 listaa kaikenlaisista hahmoista ja hahmot merkittiin pienillä kuvapainikkeilla. Kuvapainikkeet ovat GimpShopissa tehtyjä, käsin piirrettyjä. Esitteillä on kummatkin Magialaskurin kuvakesarjat, vaaleammalla pohjalla alkuperäiset ja vihreällä pohjalla uudistetut.

Châteaun pääsiäispaja

Pääsiäispaja

Keväällä 2008 järjestettiin Châteaussa pääsiäispaja, jossa esiintyi aika paljon omaa kuvitustani. Leikin enimmäkseen Paint.Net-ohjelmalla ja pajan jokaisella sivulla oli erilainen munan kuva. Punainen pallura esittää viisasten kiveä, jota monet etsiskelivät koulun sivustolta pajan kilpailussa. Esitteillä myös palkintobanneri, jossa on mukana suuri ylpeyden aiheeni: animoitu kynttilä. Valitettavasti kynttilä on kadonnut jonnekin tietokoneen vaihdon yhteydessä.

Sekalaista Châteauhun

Château

grafiikka7

Châteaussa on vuosina 2004-2010 ollut kaikenlaista omatekemääni ja tässä on vain murto-osa siellä käytetyistä kuvistani. Kuvat on tehty GimpShop-ilmaisohjelmalla tai Paint.Net -ohjelmalla ja niitä välillä yhdistelemällä. Käärme on ollut Serpentardin oleskeluhuoneen ulkoasun osana samoin kuin pitkä punakeltainen kilpi on ollut Gryffondorin tuvan oleskeluhuoneessa. Châteaun läheisyydessä oleva velhokylä nimettiin Poudlardineksi ja sieltä kartta on peräisin.

Tylypahkan tupajako

Tylypahka - tupajako

Tylypahkan taikakouluun kevään 2012 aikana tehtyjä pieniä kuvakkeita. Keskellä tupapokaali, ylhäällä aulan tupapisteitä laskevat tiimalasit ja alhaalla lajitteluhattu sekä Tylypahkan vaakuna. Tupien omat vaakunat vasemmassa reunassa ovat käytössä oppilaita esittelevillä sivuilla. Lisäksi tukioppilaiden pinssi (TO) on päässyt mukaan kuvaan. Kaikki on piirretty Paint.NET-ohjelmalla. Lajitteluhattu on oikeasti muokattu vanhasta kuvasta. Tupien tiimalasit puolestaan on piirretty uudestaan, jotta niistä tulisi vähän siistimmän näköiset.

Sekalaisia taianomaisia esineitä 2012

Pieniä kuvakkeita

Tässä hieman esimerkkiä siitä, mitä olen kevään 2012 aikana piirrellyt Tylypahkan taikakouluun. Keskellä olevaa rasiaa on käytetty oppitunnilla, muita esineitä on jaeltu ahkerille oppilaille. Mukana mm. kirjoittajaa herjaava pergamentinpala, itsestään sekoittuva korttipakka, Nimbus 2000-luuta, muistipallo, kaikkarit, ilmiskooppi, kaukokorvat, näkymättömyysviitta ja ilmikumi.

Joulukalenteria, pääsiäismunia ja huispausta

grafiikkaa

Näitä kuvia olen piirrellyt Tylypahkan taikakoulun käyttöön vuosina 2012-14. Sen jälkeen osaa niistä on siirrytty käyttämään myös Châteaussa.  Pokaali on Tylypahkan taikakoulun huispauspokaali, viisitoista pääsiäismunaa puolestaan ovat olleet piilossa pitkin koulua ja toisinaan joulukalenterista tai pääsiäismunista on saanut palkintokuvia. Pienissä kuvissa mukana mm. kaljuunan kolikko, suklaalevy, kermakaljapullo, mistelin oksa ja kristallipallo.