Into ja ideat hukassa… (Luukku 20)


Aiemmin minulla on ollut pääasiassa pulmia ajankäytön kanssa ja päivittäminen on kaatunut siihen, ettei aikaa ole. Nyt on kuitenkin ensimmäistä kertaa vuosiin into hävinnyt. Olen aiemmin pohtinut Pottereita vaikka kuinka paljon ja usein ja Kotinoidan koloon ja muille sivustoille on riittänyt ideaa ja inspiraatiota. Mutta nyt on into täysin lopahtanut. Mikä avuksi?

Minua harmittaa hieman se, etten ole saanut aikaiseksi kunnollista joulukalenteria. Vielä enemmän harmittaa, kun tajuan ettei minulla ole mitään uutta ja mielenkiintoista tarjottavaa muille Potteria fanittaville. En ole joulukalenteriinkaan oikeastaan saanut luukkuja tehtyä ja muidenkin artikkelien kohdalla on ideat loppuneet. Kaikki keksimäni ideat artikkeleihin huomaan toteuttaneeni jo aiemmin. Kierrän siis kehää.

Tai no, on minulla joitakin uusia nettisivuideoita. Mutta ne eivät liity Pottereihin mitenkään.

Näyttäisi siis siltä, että Kotinoidan kolo jatkaa epämääräistä eksymistä Potterin tuntumassa ja päivittyy epäsäännöllisen aikataulun mukaan. Lupaan kuitenkin, etten ole katoamassa kokonaan. En vaan nyt tiedä, mitä tältä sivulta haluan ja miten sen toteuttaisin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s