Kotinoidan Suuri Joulukalenterihuijaus ja vedonlyönti


Vuoden 2017 joulukalenteriksi on viimeisen puolen vuoden aikana muovautunut monta loistavaa ideaa. Niissä kaikissa on kuitenkin pienehkö pulma: Mitään ideaa ei ole toteutettu kuin korkeintaan yksi luukku. Toistaiseksi ainoa toteutumassa oleva joulukalenterini on perheelleni kokoama pieni postikortti-tehtävä-kalenteri, joka ei kyllä mitenkään edes sivua Harry Potteria. Silti olen sivuhuomautuksena maininnut viimeisen puolen vuoden aikana Kolon joulukalenterin milloin missäkin tilanteessa ja tietenkin aina hieman eri teemaan viitaten. Alkaako siis kävijälle tulla vähän huijattu olo?

Lyhyen tähtäimen suunnitelmana päätin kuitenkin julkistaa tänään pian alkavan joulukalenterin teeman. Ensimmäinen luukku on vielä minullekin suuri mysteeri, mutta jotain joulukalenterihuijausta aion yrittää. Koska ideani tähän mennessä ovat vaihdelleet Lipetitin salaisesta loitsukirjasta aina Potter-kirjojen kohtausten lavastamiseen Duploilla, tulee kalenteri olemaan aika vaihteleva ja yllätyksellinen. Mutta ehkä se sopiikin tähän Kotinoidan kolon laajaan sisältöön ja ylläpitäjän sekavaan pääkoppaan. Joten ennakkosuunnitelmista ja lupailuista huolimatta, joulukalenterin teema on yksinkertaisesti: Joulukalenterihuijaus. Tämä antaa tarpeeksi avoimen pohjan tehdä ihan mitä tahansa luukun sisältöä sen pohjalta, miltä kyseisenä päivänä tuntuu…

Pidempään täällä käyneet ovat ehkä jo huomanneet senkin, etten yleensä saa aikaiseksi ihan 24 luukkua joulukalentereihini. Niinpä käynnistän melkein laillisen ja ainakin viihdytysarvoltaan hivenen kutkuttavan vedonlyönnin. Kuinka monta luukkua Kotinoidan Joulukalenterihuijaukseen ilmestyy vuonna 2017? Ja mistä olet valmis luopumaan, jos arvaat väärin?

Ja jos joku onnistuu arvaamaan sopivan lukumäärän luukkuja 17.12. mennessä, niin oikein arvannut saa viikoksi Kotinoidan kolon etusivulle itse tekemänsä kuvan ja tekstin. Aihe on muuten vapaa, mutta sisällön pitää sopia myös 10-vuotiaiden silmille. Lopullinen luukkujen määrähän selviää vasta jouluaattona, joten vedonlyönnin tulosta odotellaan sitten vielä pari viikkoa vedonlyönnin päätyttyä.

Vedonlyöntiin voi osallistua kommentoimalla tätä artikkelia viimeistään 17.12. Uskallatko osallistua?

Yksi vastaus artikkeliiin “Kotinoidan Suuri Joulukalenterihuijaus ja vedonlyönti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s