VPR: Voiko netissä juhlia?


Verisen Paronin ritarikunnan uusin puheenaihe: Voiko netissä juhlia? Käy kertomassa mielipiteesi…

Verisen Paronin Ritarikunta

Muutamana vuonna Kata (päähörhöilijä) on yrittänyt kehittää nettisivujen kautta jotain juhlaa. Varmasti monet nettisivut juhlistavat omia synttäreitään ja kehittävät ehkä jotain juhlaa jouluksi, mutta onnistuuko ihan oikea juhliminen niin, että vierailijoita tulee muutenkin kuin vain ne vakiojäsenet? Vai tarvitaanko muita vieraita?

Aikoinaan Taikakoulu Châteaun viisivuotisjuhlat (joista on jo muutama vuosi) keräsivät porukkaa muualtakin. Ohjelmasta saattaa joku muistaa eri sivustojen tekemät ohjelmakojut, jotain pientä kisaa ja kaikille avoimen roolipelin alueen. Silloin joskus tämä vaikutti aika suositulta konsetilta. Mutta miten on nykyään? Millaisella konseptilla kannattaa kokoontua juhlimaan?

Ja tietenkin juhliin pitää olla jokin tekosyy. Yleisiin Potter-fanien joulujuhliin en ihan usko väkeä riittävän, kun joulun alla on niin paljon muutakin. Mutta olisiko joulun jälkeen alkaviin uudenvuoden juhliin osallistujia ja tekijöitä? Tai pitäisikö juhlistaa pääsiäistä, juhannusta tai Halloweenia jonkinlaisen nettitempauksen kautta. Minkälaisiin juhliin sinä haluaisit netissä osallistua? Ja mihin aikaan vuodesta aikaa riittäisi niille?

Keskustelu on avattu. Tämä ei tietenkään vielä ole lupaus juhlista…

View original post 18 more words