Mikä olisi Kolon seuraava vaihe?


Olen tässä nyt jonkin aikaa miettinyt, mikä olisi Kotinoidan kolon ja Verisen Paronin ritarikunnan seuraava vaihe elämässään. Pitäisikö ehkä irtaannuttaa ritarikunta taas omaksi sivukseen vaiko onnistua jotenkin kehittämään ritarikunnan toimintaa kolon osana? Entä mihin suuntaan Koloa pitäisi kehittää? Tässä artikkelissa on ihan kysely siitä, mitä te kävijät olette mieltä. Vastaa ja kommentoi ihmeessä myös muuta tämän artikkelin kommenttiosiossa.

Ensinnäkin suuri Kiitos kaikille, jotka jaksavat vastata kyselyyn. Käytän tuloksia Kolon jatkokehittämiseen. Joitakin suunnitelmia minulla toki on jo, mutta niistä tulee enemmän tietoa, kun saan asian etenemään.

Tähän artikkeliin voit myös antaa ihan vaan yleistä palautetta ja kertoa, mitä asioita pitäisi tehdä paremmin. (Ja tätä artikkelia kommentoimalla on mahdollista saada tupapisteitä…)

2 vastausta artikkeliin “Mikä olisi Kolon seuraava vaihe?

  1. Vastasin kyselyyn. Testejä siinä pyysinkin, sillä niitä on tosi kiva tehdä! Ja asiat, joihin kävijät voi osallistua. Huispauskisat, tupapistekisa on aivan mahtava jne. Päähän juolahti idea kolmivelhoturnajaisista, mutta en sitten toteutuksesta tiedä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s