Uudelleenihastuminen Tylypahkaan…


Luin vastikään seitsemännen Potter-kirjan epilogin uudelleen (19 vuotta myöhemmin…). Ja tottakai taas ihastuin ajatukseen Tylypahkasta ja netti-Tylypahkan rakentamisesta. Tällä kertaa yritän kuitenkin pitää jalat paremmin maan pinnalla oman aikatauluni suhteen ja toteutan kaiken minipäivityksillä.

Eli Tylypahkan taikakoulu tekee paluuta osoitteeseen taikakoulu.arkku.net. Tein jo aiemmin tänne kolmisenkymmentä ensimmäisen luokan oppituntia ja pariin aineeseen loppukokeetkin. Sitten homma tyssäsikin siihen, että osallistujia oli liikaa. Lajitteluhattuun kertyi yli 350 kommenttia ja jäsenlistakin oli järjettömän pitkä. Enkä tietenkään saanut kaikilta tunneilta jaettua pisteitä kaikille. Niinpä lopetin homman uuden lapsen syntymän myötä, koska vastasyntyneen kanssa olisi tietenkin vielä vaikeampaa toteuttaa mitään.

Uusi innostus iski kuitenkin ja tällä kertaa toteutan Tylypahkan ilman jäsenlistaa. Kaikki saavat osallistua ja kommentoida, mutta en kirjaa jäseniä enkä jaa tuntien yhteydessä tupapisteitä. Saan toteuttaa kaikki mahtavat koodausideani loitsujen suhteen, tehdä Kalkaroksen nimissä ihan törkeän vaikeita pistareita ja koodata tähtikuvioiden bongausta joukosta pieniä pisteitä. Ilman sitä ainaista tupapisteiden laskemista.

Koska kuitenkin jossain vaiheessa innostun laskeskelemaan tupapisteitä, toteutuu tupapisteiden jako ainoastaan Kotinoidan kolon blogiartikkeleissa. Ja niissäkin vain hyviä kommentteja kirjoittaneille. Eli kannattaa kirjoittaa jotain omaperäistä, pohtivaa tai muuten muiden vastauksista poikkeavaa niin saattaa saada pisteitä tuvalleen. Tietenkin kannattaa mainita oma tupansa jollain tavoin kommentoinnin yhteydessä, jotta pisteet löytävät perille. Teen tupapisteistä vielä tarkemmat ohjeet, kun ensimmäisiä pisteitä voi ruveta saamaan.

Tylypahkassa nyt

Viimepäivien aikana Tylypahkaan on ilmestynyt:

  • Uusi ulkoasu
  • Päivitetty ja kommentoitava versio kutsukirjeestä
  • Päivitetty ja kommentoitava versio taikasauvatestistä
  • Päivitetty ja kommentoitava versio Lajitteluhatusta
  • Valvojaoppilaan antamat ohjeet opiskeluun
  • Ensimmäiset Huispauksen ja lentämisen oppitunnit, joihin saa myös kommentoida

Ja päivitys jatkuu…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s