Kesäskaban voittajalle lähtee postia!


Kesäskaban pisteet on nyt syynätty tarkkaan ja on aika julistaa laskennan tulos. Tiukassa kilpailussa voittajaksi varmistui lopulta nimimerkkiä Sophia Ravenclaw-Weasley. Hyvää haastetta tarjosivat myös Minerva McGarmiwa ja Seela Lestrange, jotka monissa tehtävissä olivat ihan yhtä hyviä

Kisan lopullinen pistetilanne:

 1. Sophia Ravenclaw-Weasley, 36½p
 2. Minerva McGarmiwa, 34p
 3. Seela Lestrange, 23p
 4. Annah Bash, 10½p
 5. Sara Emily Black, 9p

Tarkempi erittely pisteistä löytyy täältä.

Kiitos kaikille osallistuneille! Toivottavasti kisa on viihdyttänyt, kutittanut aivonystyröitä ja antanut pientä luovuuden kipinää. Tekemisiänne on ollut oikein mukavaa seurata.

Palkinto Sophia Ravenclaw-Weasleylle

Lupasin kerrankin lähettää ihan oikealla postilla palkinnon voittajalle. Voittaja tulee saamaan kirjeen Tylypahkasta, kylläkin ihan jästipostilla. Teen kirjeen joko suomeksi tai englanniksi ja yritän saada siitä mahdollisimman autenttisen näköisen. Otan yhteyttä suoraan Sophie Ravenclaw-Weasleyyn, jotta saan sovittua yksityiskohdat ja osoitteen. Varmasti lopputuloksesta on tulossa jonkinlainen blogipostaus, kunhan saan kirjeen valmiiksi.

Onnea vielä kerran tarkalle ja taitavalle Sophia Ravenclaw-Weasleylle!

7 vastausta artikkeliin “Kesäskaban voittajalle lähtee postia!

  1. Tässä on ollut monenlaista kommellusta syyskuussa (kun kahden alle 3v kanssa yrittää askarrella). Kirjeesi odottaa nyt, että päästäisiin sairastelusta eroon ja ostamaan postimerkkiä. Todennäköisesti lähtee vielä tällä viikolla matkaan. Olen pahoillani tästä sähläyksestä viivästyksestä.

  1. Nyt on kirje postilaatikossa. En käsitellyt sitä meidän sairastellessa, joten et toivottavasti saa sen välityksellä mitään tartuntaa 😉 Toivottavasti tulee perille ensi viikolla.

   Pitää jossain vaiheessa tehdä postaus tämän askartelusta. Kaikenlaisia kommelluksia oli matkan varrella (mm kaksi kertaa paperi syttyi tuleen…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s