Kotinoidan kesäskaba: Kannustushuuto!


Nyt meillä alkaa tilanne taas rauhoittua ja aktivoidun pikkuhiljaa Kotinoidan kolon puolella. Näin alkajaisiksi haastan kaikki mukaan kesäskabaan, jossa tehtäviä suorittamalla kerätään pisteitä. Osallistuminen on mahdollista 25.8. asti ja voittajat julkistetaan syyskuun alussa. Luvassa palkintoja!

Kesäskaba toimii näin:

 • Ilmoittaudu kommentoimalla tätä postausta (ja suorittamalla ensimmäinen tehtävä). Pääset mukaan kesäskaban sivulle pisteitä keräämään.
 • Suorita blogiartikkeleissa julkaistavat tehtävät viimeistään 25.8.2017 saadaksesi pisteitä. Uusi blogiartikkeli ilmestyy noin kerran viikossa.
 • Tarkoitus on pitää hauskaa ja aktivoitua Potter-harrastuksen parissa. Muille saa antaa positiivista palautetta, mutta ei missään nimessä saa ruveta haukkumaan toisia.
 • Eniten pisteitä kerännyt voittaa jonkin hienon ja hauskan palkinnon. Voittaja julkaistaan syyskuun alussa.

Ensimmäinen tehtävä

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja sää on mukavan kesäinen. Kannustushuudot kaikuvat puiden välissä, kun Taikaväestö on kokoontunut pelaamaan huispausta. Mutta mitä he oikeastaan huutavat?

Tehtävä: Kehitä itse valitsemallesi huispausjoukkueelle kannustushuuto. Kirjoita se kommenttina tähän artikkeliin (samalla pääset mukaan listalle osallistujista).

Pisteytys: korkeintaan 5p, kunhan osallistut ajoissa.

Viimeinen osallistumispäivä: 25.8.2017

10 vastausta artikkeliin “Kotinoidan kesäskaba: Kannustushuuto!

 1. Oranssi on paita,siinä on se taika.Yritä ja koita sitä sä et voita.Peli on jo menossa ja luudatkin ilmassa.Säällä kuin säällä voitto fiilis päällä. Hyvää Kadlein Kanuunat!!

  1. Hyvä Kadlein Kanuunat! Ja Sara Emily Black avaa pistetilinsä. 5p. Tervetuloa mukaan kesäskabaan.

 2. Tosin Kata en varmaan saa ottaa sitä lahjaa jos vaikka voittaisinkin koska äiti ei oikeen tykkää että niinku se ei tiiä tästä koska haluaisin vain osalllistua mutta en mitään irl lahjaa anteeksi 😦 😦

  1. Ei hätää. Et sitoudu vastaanottamaan mitään, vaikka osallistut kisaan. Kyselen muutenkin yhteystietoja voittajalta vasta kilpailun päätyttyä, eikä niitä tietenkään ole pakko antaa. Joten osallistu sen verran kuin tekee mieli, en lähetä sinulle mitään ellet halua.

   Tietenkin olisi hyvä, jos pystyisit keskustelemaan äitisi kanssa netin käytöstä. Kaikki netissä oleva ei ole pahasta ja voisi olla hyvä, että te yhdessä miettisitte minkälaisilla sivustoilla on sinulle järkevää ja turvallista puuhaa.

 3. Hei kaikki katsokaa ja ihailkaa Tutshillin Tornadoja kannustakaa! Kaikki yrittää parhaansa ja muistaa Tornadoja tsempata huuda siis Tutshillin Tornadot! ⚡️

  1. Hyvä Tutshillin Tornadot! Ja näin toinen kilpailijamme, Minerva McGarmiwa, avaa pistetilinsä (5p). Tervetuloa mukaan!

 4. On pallot jo ilmassa ja peli alkamassa. Siis hutakaa, hyvä Kadlein Kanuunat! Jos ryhmy päin vastustajaa lennähtää, ilon huudot ilmaa ponnahtaa! Siis hyvä Kadlein kanuunat! Voittoon te meidät viette!
  Sori, oon huono tälläisissä

  1. Hyvä Kadlein Kanuunat! Ja hienohan tästä tuli. Sophia Ravenclaw-Weasleylle viisi pistettä!

 5. Hei hei hei!
  Meille voitto vei!
  Hyvä huu voitoon juu
  Kadlein Kanuunat!
  Jee jee jee!
  Hei huu da
  Kadlein Kanuunat!

 6. Kun Impoon Ampiaiset huispausmestaruuden voittaa, niin silloin meille onnenpäivä koittaa!

Kommentointi on suljettu.