Kesän junia


Kesä tuli taas ja monilla on jo kesälomakin alkanut. Ja ainakin täällä Etelä-Suomessa sää alkaa myös muistuttaa kesää… Meillä näyttäisi kesä menevän aika lailla junateemalla. Mitä te muut aiotte puuhailla?

Aurinko paistaa, mitäköhän ihana uhmaikäinen lapseni haluaa tehdä? Istua sisällä rakentamassa junarataa ja ajella junilla. Eipä siinä mitään. Eilen käytiin pitkällä kävelyllä sadesäässä (asemalla katsomassa ohi ajavia junia) niin ehkä tänään voidaan olla sisällä auringon paistaessa. Junapuuhista hyödyn kuitenkin siten, että voin vähän aikaa räplätä puhelinta. Ja tällä kertaa energia riittää jopa kirjoittamiseen asti.

Junilla leikkiminen on yksi vanhemman lapseni lempipuuhista. Hän on pian kolme vuotta vanha ja siihen hänellä riittää keskittymiskykyä kun hoidan vauvaa. Lisäksi meidän lähin juna-asema on jotenkin lumonnut lapsen täysin ja sinne pitäisi kävellä joka päivä ihailemaan ohi ajavia isoja junia. Vielä enemmän hän innostuu, jos nousemme asemalle pysähtyvään junaan ja matkustamme sillä jonnekin. Joten meidän kesän ohjelman kohokohdat liittyvät aika todennäköisesti juniin.

Mutta nyt jatkuu ohjelma lounaan kokkaamisella. Koko tämän postauksen tarkoitus on kai todistaa, että en ole unohtanut Kotinoidan koloa. Kyllä minä vielä joskus saan tänne lisää Potter-aiheista sisältöä…

2 vastausta artikkeliin “Kesän junia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s