Luukku 24: Äänestystulos


Parhaan iskulauseen äänestys on nyt päättynyt. Voittajaksi valikoitui Taikakoulu Château. Onneksi olkoon!

Kokonaistulos on alla.


Kiitos kaikille äänestäneille ja oikein hyvää joulua!

3 vastausta artikkeliin “Luukku 24: Äänestystulos

  1. Jes, hyvä me! Kiitos kaikille äänestäneille ja tietenkin myös Katalle. Mukavaa joulua! 🙂

  2. Onnittelut Châteaulle voittaneesta iskulauseesta! Toivottavasti ette kuitenkaan viettäneet niin räjähtävää joulua, ettei uuteenvuoteen jäänyt enää mitään paukkuja! 😀

    Mutta koska olen jo auttamatta myöhässä jouluntoivotuksissa, niin kiitokset Katalle hienosta joulukalenterista (mietin edelleen sitä Pyhä Mungo -roolipeliä! :’D) ja kaikille muillekin tätä mahdollisesti lukeville mahtavaa uuttavuotta ja ennen kaikkea onnea tulevalle vuodelle!

    1. Kiitos Caine! On ollut oikein mukavaa lukea kommenttejasi eri luukuista, vaikkei energia olekaan riittänyt vastaamiseen tässä vaiheessa. Ehkä rustaan niitä vastauksia sitten vuodenvaihteen jälkeen.

      On kyllä niin mukavaa nähdä, ettei sivustoni ole kuihtunut kasaan ja unohtunut, vaikka olenkin ollut muutaman kuukauden äitiyslomalla. Äitiyden myötä sana koomailu on muuten kyllä saanut ihan uuden merkityksen. Aiemminhan oli energiaa tehdä edes jotain puoliksi järkevää, mutta nykyään on aivot välillä niin nollilla, ettei sitä ole oikein meinannut uskoa. Sukat löytyivät jääkaapista, käytetty vaippa sohvapöydältä, metallisia karkkikääreitä on päätynyt mikroon ja muuta täysin kaiken järjen ja logiikan vastaista… Nyt onneksi alkaa pää ehkä pikkuhiljaa taas olla paikallaan hartioiden päällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s