Luukku 1-2: Kuka sinä olet?


Kotinoidan kolon joulukalenteri vuosimallia 2016 käsittelee virtuaalitaikamaailmaa. Eli käytännössä nettiin luotua Potter-maailmaa. Tarkoituksena on koota kyselyjä, linkkivinkkejä ja pieniä paloja historiaa kalenterin luukkuihin. Ehkä myös pelejä tms. ilmestyy. 

Kaikki alkaa tyylikkäästi päivän myöhässä. Ei kuitenkaan tehdä siitä ongelmaa. (Lasten kanssa touhutessa voi välillä jäädä yksittäisiä luukkuja välistä, mutta yritän parhaani mukaan saada kaikki toteutettua.)

Tässä luukussa kartoitetaan kalenterin ja Kotinoidan kolon kävijöiden keskimääräistä olemusta. Seuraaviin kolmeen kyselyyn vastaaminen on täysin nimetöntä, eikä yksittäisen vastaajan vastauksia eri kysymyksiin pysty yhdistämään edes ylläpitäjän paneelista.

Kata sivuston taustalla

Tätä joulukalenteria ja koko Kotinoidan koloa tekee Kata. Hän on 28-vuotias Potter-fani, jolla on ollut erilaisia Potter-sivuja netissä vuodesta 2000 alkaen. Netissä on siis tullut pyörittyä jo 16 vuotta. Pääasiassa fanitus onkin pysynyt netissä ja nettisivujen teossa.

Katalla on kaksi pientä lasta, joiden kanssa toimimiseen uppoaa paljon aikaa. Joulukalenteria on tarkoitus julkaista päivittäin puhelimen avulla. Suuremmat päivitykset tapahtuvat nykyisin noin kerran kuukaudessa. Lasten kasvaessa päivityksiin riittää todennäköisesti taas enemmän aikaa.

Yksi vastaus artikkeliiin “Luukku 1-2: Kuka sinä olet?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s