Koomailua netin Pottermaailmassa


Väsyttää, eivätkä silmät tahdo pysyä auki. Nukkuminen ei kuitenkaan onnistu, joten mitä sitä tekisi viimeisillä energian rippeillä? Minulla ainakin tulee selattua nettiä ihan kamalia määriä, kun en jaksa keskittyä mihinkään. Tähään olenkin sitten selaillut Pottermaailman sivuja ja kauhukseni taas huomannut olevani niin pihalla kaikesta.

Ensinnäkin täältä Kolosta lähtiessä on linkinvaihtolaisissa kuolleita ja puolikuolleita sivuja. Ei hyvä. Varsinkin minusta on hälyttävää, että yksi erittäin pitkäikäinen roolipeli on tullut tiensä päätökseen. Toinen pitkäikäinen kamppailee myös hengissä pysymisestä, kun ylläpitäjät ovat pikkuhiljaa kasvaneet aikuisiksi. Aikaa kun ei ole yhtään samalla lailla tehdä ja toteuttaa visioita kuin teini-ikäisenä. Missäköhän Potter-fanit nykyisin viihtyvät, kun linkinvaihtolaisillani menee niin heikosti? Pitäisi varmaan googlesta lähteä vähän etsimään…

En kuitenkaan päätynyt vielä googlettamaan, vaan selasin joitakin muita tuttuja fanisivuja läpi. Yksi suosikeistani, Harry Potter Lexicon, jota olen käyttänyt luotettavana lähteenä esimerkiksi Tylypahkan tunteja kootessani, on täysin uudistunut. En löydä sieltä enää mitään. Potter-maailmani on käännetty ylösalaisin! Hyvä tosin on, että uudistuu ja pysyy hengissä. Edellinen versio sivustosta kun vaikutti erittäin vanhanaikaiseen koodaukseen nojaavalta.

Sitten tullaankin itse Potter-maailmaan. Pottermoren tunnukseni ovat kuolleet, enkä enää pääse sinne. En siis pääse käsiksi Rowlingin viimeisimpään materiaaliin Pottermaailmasta. Lisäksi joka paikassa puhutaan jostain uudesta Potter-kirjasta, jonka olen raskauteni aikana täysin missannut. Miten voi kutsua itseään Potter-faniksi, jos ei ole kuullut näytelmäkirjasta Harry Potter ja kirottu lapsi? Suomennos ei onneksi ehtinyt markkinoille vielä, joten tilanne ei ole ihan totaalisen nolo.

Olen kuitenkin nyt aamupäivän koomaillut, selaillut, lukenut ja perehtynyt taas aika paljoon. Onneksi esikoisen sai hoitoon, niin on jotain toiveita nukkumisestakin. Ehkä kuitenkin ensin teen taas jotain päivityksiä suunnitelmaani Kotinoidan kolon tulevaisuudesta. Pitää ainakin tuo linkinvaihto-osa korjata, Ritarikunnan toimintaa hieman muokata, jotta on helpompi olla aktiiviselta vaikuttava ja Tylypahkaa hieman uudistaa. Päivityksiä on kuitenkin luvassa vasta sitten, kun nukun enemmän kuin 5 tuntia vuorokaudessa…

Koomailu ja selailu jatkukoon! Ehkä näin pysyn taas kärryillä jostain maailman asioista.

2 vastausta artikkeliin “Koomailua netin Pottermaailmassa

  1. Tuon lajitteluhatun kommenttiboksi oli kiinni niin kirjoitan nyt sitten tänne. Lajittelu hattu sijoitti minut rohkelikkoon joten pääsisinkö mukaanmeno jäsenlistoille?

    1. Syksyn 2016 osalta ei ole päivitettyä listaa vaan edellinen lista on kevät-kesä-kauden lista. Pidän pääasiassa äitiyslomaa ja koomailen (koska en oikein saa nukuttua) varmaan loppuvuoden. Palataan asiaan keväällä 2017. Olen yrittänyt infota tästä etusivulla. Harmi, että se on mennyt sinulta ohi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s