Hieman erilainen pääsiäisyllätys


Pääsiäinen on yllätyksiä täynnä. Osa vähän paremmin suunniteltuja kuin toiset. Meidän perheessä on kuitenkin tullut vastaan hieman erilainen yllätys (tosin erittäin toivottu sellainen). Meille tulee vauva!

Kuva on Pixabay.comssa jaossa yleiseen käyttöön. Kuvan lapsi ei ole omani.
Kuva on Pixabay.comissa jaossa yleiseen käyttöön. Kuvan vauva ei ole omani.

Olin vähän osannut arvaillakin raskautta, koska oloni on ollut jo pari viikkoa aivan hirveä. Ruoka ei maistu, tekisi mieli oksentaa kaikki liharuoat  saman tien ja väsyttää ihan älyttömästi. Oireet ovat jokseenkin samanlaiset kuin ensimmäisen kanssa, tosin oksettava olo ei ole tällä kertaa rajoittunut pelkästään aamupäivään, vaan jatkunut koko päivän… Mitään ei onneksi ole tullut ylös, mutta aika moni asia saa aikaan yököttävän olon.

Onneksi raskaus on ohimenevä olotila. Toivon kuitenkin, että selvitään paremmin tämän toisen riiviön kanssa kuin esikoisen kanssa. Esikoinen nimittäin päätti syntyä keskosena ja joutui viettämään monta viikkoa sairaalassa. Tällä kertaa tähdätään siihen, että lapseni keuhkot ja ruoansulatusjärjestelmä olisivat valmiiksi kehittyneet ennen syntymää, ettei tarvitsisi aloittaa elämää teho-osastolla suonensisäisessä ruokinnassa ja lisähapella.

Tavoitteena, toiveena ja iltarukouksen vakioaiheena on siksi pitää lapsi mahassa vähintään syyskuun puoleen väliin asti. Eikä siitä olisi lapselle mitään haittaa, jos syntyisikin vasta lokakuun puolella. Tervetuloa siis pieni pääsiäisyllätykseni, mutta malta vähän pidempään yksiössäsi kuin isoveljesi!

Nettisivujeni päivitykseen raskaus todennäköisesti tulee vaikuttamaan. Päivitykset ovat pahoinvoinnin ja väsymyksen takia jo vähän harventuneet. Ainakin vauvan synnyttyä on todennäköistä, että taas katoan puoleksi vuodeksi, kunnes rupean nukkumaan kunnolla. Yritän kesän aikana kuitenkin saada sivuston sellaiseen kuntoon, että sen voi jättää syksyllä muutamaksi kuukaudeksi päivittämättä. Ja kuka tietää, ehkä keksinkin taas jonkin jännän joulukalenterin, jonka jotenkin onnistun päivittämään, vaikka hoidankin siinä vaiheessa kahta lasta kotona.

Hyvää ja yllätyksellistä pääsiäistä kaikille! Meidän perheessä ainakin jännitetään nyt kunnolla.

 

3 vastausta artikkeliin “Hieman erilainen pääsiäisyllätys

 1. Vau, Kata! Paljon onnea teille! ❤ Hieno pääsiäisyllätys.

  Mukavaa lukea sinun kuulumisiasi täältä blogin puolelta, eli käyn aina välillä kurkkimassa, mitä uutta olet tänne kirjoitellut ja kehitellyt. Meillä Châteaun puolella on mennyt erinomaisesti. Oppilaita ja muitakin hahmoja on jäsenlistoilla hieno määrä ja aktiivisuus on huipussaan. Syyslukukausi koostui Kurpitsajuhlan ja siihen liittyvän juonen pelaamisesta, ja kevätlukukausi on painottunut Turnajaisiin Tylypahka AM:n ja Pensieven kanssa. Nyt olemme aloittamassa miittailua.

  Mukavaa kevättä sinulle! Tulen varmasti taas jossain vaiheessa jättämään puumerkkini jonnekin päin blogiasi. 🙂

  Terveisin,
  Mila Molina / Linda
  https://chateau2004.wordpress.com/

 2. Voi että. Mukavaa kun saat perheen lisäystä. Harmi kun juuri löysin tämän sivun niin sitten lukee että päivittävinen menee harvemmaksi. No koitan pärjäillä ja lukea aijempia ”postauksia” 👀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s