Huispausottelu: Korpinkynsi – Luihuinen


Jos Korpinkynsi ja Luihuinen kohtaisivat seuraavan viikon aikana huispauskentällä, miten siinä kävisi? Kumpi tekisi enemmän maaleja ja kumpi nappaisi ensimmäisenä siepin? Tämän kevään uutta huispauksen nettiversiota kokeillaan nyt myös näihin kahteen tupaan. Pelin tulokseen voi vaikuttaa 20.3. klo 23.59 asti. Ottelun tulos julkistetaan maanantaina 21.3.

Kuinka monta maalia?

Maalien määrä saadaan alla olevasta äänestyksestä. Saat äänestää kerran vuorokaudessa ja pyytää kaikki kaverisikin äänestämään. Äänestää voi, vaikkei olisikaan missään koulussa jäsenenä. Jokaisesta maalista tupa saa 10 ottelupistettä. Lopulliset ottelun tulokset muunnetaan tupapisteiksi Huispausinfossa selostetulla tavalla.

Sieppiä metsästämään!

Lisäksi kaikki Kotinoidan Tylypahkan taikakoulun jäsenet kisaavat siepin etsimisessä. Sieppi on piilotettu jonnekinpäin sivustoa ja sitä klikkaamalla saa salasanan raportointilomaketta varten. Salasana toimii tarkastuskeinona, koska sen saa vain oikeasti klikkaamalla sieppiä sivustolta.

Ensimmäisenä siepin löytänyt listoilla oleva Korpinkynsi tai Luihuinen saa huispausjoukkueelleen siepin nappaamisesta 150 pistettä. Kaikki seuraavatkin siepin napanneet listoilla olevat saavat pienen määrän pisteitä siepin löytämisestä. Sama henkilö voi saada pisteet vain kerran. Raportoi siepin löytäminen tässä olevaan lomakkeeseen.

Kannusta joukkueesi voittoon!

Voit kannustaa joukkuettasi ja keksiä kaikenlaisia kannustushuutoja kommenteiksi tähän artikkeliin. Et kuitenkaan saa kertoa siepin sijaintia kommentissasi. Onnea otteluun!

7 vastausta artikkeliin “Huispausottelu: Korpinkynsi – Luihuinen

 1. Luihuiset ja Korpinkynnet porukalla sieppiä etsimään! Kukaan ei ole vielä löytänyt sitä!

  Sieppi on siis kuvana piilossa jossakinpäin sivustoa. Kun löydät kuvan, klikkaa sitä. Saat avautuvalta sivulta salasanan, jonka syötät tässä ottelussa olevaan lomakkeeseen. Lomakkeen tiedot tulevat vain Katalle.

  (Pelin helpottamiseksi mukaan pääsi toinenkin sieppi, jolla on eri salasana. Molemmat salasanat kelpaavat tässä ottelussa, mutta minulle selviää, mistä sieppi on löydetty…)

 2. HYVÄ VIHREÄHOPEAT!
  OOTTE SAIRAAN NOPEAT!
  VOITON VIETTE MUILTA,
  JOIDEN LUUDAT NÄYTTÄÄ PUILTA!

  LUIHUISET VOITTOON!

 3. Ottelun lopputulos:

  Huispausottelussa kaadolla pelattiin aktiivisesti. Pitäjät olivat kuitenkin erittäin taitavia, eikä maaleja juurikaan syntynyt. Kaadolla pelaamisesta pelin pistetilanne on 10-0 Luihuiselle (Luihuiset yrittivät maalia 15 kertaa, mutta niistä 14 torjuttiin. Vastaavasti Korpinkynnet yrittivät maalia 12 kertaa, mutta jokainen niistä torjuttiin).

  Siepin metsästys oli myös jännitysnäytelmää. Siepin löysivät Nicole Cupcake, Elysia Fawley, Noora Malfoy ja Emma Malfoy. Ensimmäiset kolme löysivät siepin muutaman tunnin sisällä toisistaan, vaikka etsintäaikaa siis oli useita päiviä. Ainoa ottelussa pelannutta joukkuetta edustanut on kuitenkin Noora Malfoy. Niinpä Luihuinen nappaa siepin ja saa sen nappaamisesta 150 pistettä.

  Pelin loppulukemat ovat siis 160-0 Luihuiselle! Onneksi olkoon voittajalle!

  Huispauspisteet ottelusta ovat Luihuisille 100 ja Korpinkynsille 0.
  Tupapisteitä saa lisäksi maalien yritysten suuresta määrästä, jolloin Luihuinen saa 120 tupapistettä ja Korpinkynsi 20 tupapistettä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s