Huispausottelu: Rohkelikko – Puuskupuh


Jos Rohkelikko ja Puuskupuh kohtaisivat seuraavan viikon aikana huispauskentällä, miten kävisi? Kumpi tekisi enemmän maaleja ja kumpi nappaisi ensimmäisenä siepin? Nyt kokeillaan huispauksen uusinta nettiversiota, missä kaikki pääsevät vaikuttamaan lopputulokseen. Pelin tulokseen voi vaikuttaa 13.2. klo 23.59 asti. Ottelun tulos julkistetaan ystävänpäivänä 14.2.

Kuinka monta maalia?

Maalien määrä saadaan alla olevasta äänestyksestä. Saat äänestää kerran vuorokaudessa ja pyytää kaikki kaverisikin äänestämään. Äänestää voi, vaikkei olisikaan missään koulussa jäsenenä. Jokaisesta maalista tupa saa 10 ottelupistettä. Lopulliset ottelun tulokset muunnetaan tupapisteiksi Huispausinfossa selostetulla tavalla.

Sieppiä metsästämään!

Lisäksi kaikki Kotinoidan Tylypahkan taikakoulun jäsenet kisaavat siepin etsimisessä. Ensimmäisenä siepin löytänyt listoilla oleva Rohkelikko tai Puuskupuh saa huispausjoukkueelleen siepin nappaamisesta 150 pistettä. Kaikki seuraavatkin siepin napanneet listoilla olevat saavat pienen määrän pisteitä siepin löytämisestä. Sama henkilö voi saada pisteet vain kerran.

Kun löydät siepin kuvan, klikkaa sitä. Avautuvalla sivulla saat salasanan, jota tarvitset siepin raportoimiseksi. Kirjoita salasana tässä alla olevaan lomakkeeseen. Näin Kata voi olla varma siitä, että olet oikeasti löytänyt siepin sieltä mistä pitikin.

Varsinainen pelin artikkeli ilmestyy ajastuksella. Sieppi ilmestyy etsittäväksi jossain vaiheessa artikkelin ilmestyttyä, mutta ei välttämättä ole löydettävissä sillä sekunnilla, kun ottelu lähtee käyntiin.

Kannusta joukkueesi voittoon!

Voit kannustaa joukkuettasi ja keksiä kaikenlaisia kannustushuutoja kommenteiksi tähän artikkeliin. Et kuitenkaan saa kertoa siepin sijaintia kommentissasi.

8 vastausta artikkeliin “Huispausottelu: Rohkelikko – Puuskupuh

 1. Kaadolla pelaillaan aktiivisesti. Hienoa! Sieppiä saa myös etsiä ja raportoida löydöksestään lomakkeella. (Ainakaan tänään ei kukaan vielä ole löytänyt sieppiä…) Ottelu voi päättyä vielä kummin päin vaan. Onnea kummallekin joukkueelle!

 2. Ottelun seuraaminen on ollut oikeaa jännitysnäytelmää. Alussa Rohkelikko oli selkeästi johdossa maalinyritysten kanssa ja Puuskupuhit heittivät noin joka kolmannen kaadon. Puuskupuh kuitenkin kiri maalien suhteen. Lisäksi Puuskupuhit on selkeästi siunattu tehokkaalla pitäjällä, jonka ohi ei kaato juurikaan pääse. Yhteensä Rohkelikko sai ottelussa kaksi maalia (19 yritystä -17 torjuntaa) ja Puuskupuh sai huikeat 15 maalia (18 yritystä – 3 torjuntaa). Näistä kertyy joukkueille pistetilanteeksi 20-150.

  Siepin etsiminen ei tainnut olla kaikille ihan selkeää. Se on siis ollut piilossa jossakin sivustolla ja sitä klikkaamalla saa siepin salasanan, joka tulee syöttää lomakkeeseen. Kaksi onnistui syöttämään täysin väärän salasanan lomakkeella. Sieppi oli piilossa Joulukalenterin 2013 sivulla ja sen voi vielä helmikuun ajan käydä etsimässä sieltä harjoitellakseen etsijän tehtävää.

  Ottelussa vain yksi onnistui löytämään piilottelevan siepin salasanan: Elysia Fawley Puuskupuhista. Niinpä Puuskupuh nappaa siepin ja saa siitä 150 pistettä. Peli päättyy Puuskupuhin voittoon lukemin 300-20.

  Mestaruuspisteitä ottelusta kertyy (täällä selitetyllä laskukaavalla) seuraavasti:

  Rohkelikolle: 6 pistettä
  Puuskupuhille 94 pistettä

  Tupamestaruuskisaan kumpikin tupa saa lisäksi 20 pistettä palkkioksi aktiivisesta äänestykseen osallistumisesta. Ottelusta kirjataan siksi Rohkelikolle 26 pistettä ja Puuskupuhille 114 pistettä. Kiitos aktiivisesta osallistumisesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s