Anna palautetta joulukalenterista


Huomasin riemukseni, että moni löysi joulukalenterini luukut tänä vuonna. Osa osallistui enemmän ja osa vähemmän, mutta toivon kaikkien nauttineen tästä kalenterista. Oli oikein mukavaa kehitellä uusia pelejä ja puuhia Tylypahkan ympäriltä. Seuraavaksi haluankin tietää, mitä mieltä olet ollut kalenterin luukuista. Saat antaa niin risuja kuin ruusujakin. (Mitä enemmän risuja uskallat antaa, sen helpompaa on kehittää toimivampi kalenteri ensi vuodeksi…)

Kalenterissa oli karkeasti ottaen kolmen tyyppisiä luukkuja:

  • Oppitunnit
  • Keskustelut, mielipiteiden kysely (esim. reseptit, sairaalasiipi)
  • Pelit (Kaksintaistelukerho, huispausottelut)

Katso listaa kaikista ilmestyneistä luukuista

Mikä oli suosikkiluukkusi?

Kerro ihmeessä, mikä luukku oli mielestäsi parhaiten toteutettu. Alla on myös kyselynä erikseen kaikki oppitunnit. Mikä niistä oli mielenkiintoisin ja ennen kaikkea miksi?

(Tähtitiedon tunnin koodaus on uusittu 27.12. kun huomasin, ettei se toiminutkaan kunnolla muulla kuin perinteisellä tietokoneella. )

Vastauksia tullaan käyttämään Tylypahkan taikakoulun sivuston jatkokehittämiseen. Olen yrittänyt tässä testailla vaihtoehtoja, jotka eivät vaatisi kymmeniä tunteja viikottaista päivitysaikaa. Toivottavasti se ei kuitenkaan ole vähentänyt intoa osallistua.

Kerro siis, mikä oli suosikkiluukkusi. Voit lisäksi kertoa, mistä luukusta pidit vähiten tai mitä mieltä olit huispauksen toteutuksesta. Kuuntelen mielelläni mielipiteitä kaikesta.

Yksi vastaus artikkeliiin “Anna palautetta joulukalenterista

  1. Aika harva on vielä vastannut tässä olleeseen kyselyyn. Eipä se ole paljoa hidastellut. Olen kehittänyt lisää oppitunteja, joita en vielä joulukalenterin aikoihin ollut saanut auki kirjoitettua. Lisäksi opetussuunnitelmaa löytyy kaikkiin ensimmäisen luokan oppiaineisiin, joten toiveita on, että saan lisää tunteja aikaiseksi myöhemmin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s