Lemmikin valinta


Tämänkertaisessa joulukalenterin ennakkoluukussa keskitytään lemmikkeihin. Tylypahkaan saa ottaa mukaansa yhden lemmikin. Valikoima on aika suppea ja se on annettu jo kutsukirjeessä: pöllö, kissa tai rupikonna. Kelpaisiko sinulle mikään näistä lemmikiksi?

Äänestä mielellään vain kerran. Mikäli et ottaisi mitään luetelluista vaihtoehdoista, kerrothan kommentoimalla, mikä olento lähtisi mukaasi. Voit myös kertoa muita lemmikkisi ominaisuuksia. Minkä nimen antaisit lemmikillesi? Entä minkä näköinen tai luonteinen lemmikkisi on?

 

3 vastausta artikkeliin “Lemmikin valinta

  1. Ottaisin (suo)pöllön tai kissan. Pöllön sen takia, että sellainen olisi kätevä Tylypahkassa ja linnut on niin ihania ja kissan sen takia, ettei jästit häiriintyisi niin paljoa (en haluaisi mihinkään kuulusteluun ”eläinten huonosta kohtelusta”). 🙂 Rupikonnaa en halua, koska mielestäni kaikki sammakkoeläimet, kalat jne. ovat aika ällöttäviä eräänlaisia liskoja lukuunottamatta.

  2. Jos jästit äkkäisivät pöllösi ja rupeaisivat kuulustelemaan, olisi Taikaministeriöstä toivottavasti jotain apua. Siellähän on jästinkestäviä selityksiä varten ihan oma osastonsa. Pöllö siis toivottavasti saisi olla ihan rauhassa lemmikkinäsi. 🙂

    Itse varmaan valitsisin rupikonnan ihan vain ollakseni erilainen. Voisin myös sortua salakuljettamaan Puhpalluran kouluun lemmikkinä.

  3. Pöllö ehdottomasti! Kissatkin ovat kivoja, mutta pöllön omistaminen on velhomaailmassa melkein kuin puhelimen omistaminen jästeillä. Itse ainakin lähettäisin paljon kirjeitä kotiväelle ja on mukavampaa käyttää omaa pöllöä kuin lainata. 🙂 Sitä paitsi, ne ovat niin kauniita ja viisaita otuksia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s