Kultainen kotitonttu: Mila Molina


Kultainen kotitonttu on palkintopysti ahkeralle ja omalaatuiselle Harry Potter-sivujen ylläpitäjälle. Palkinnon saaja on ylläpitänyt omaa nettisivua jo vähintään vuoden. Palkintoa jakaa Verisen Paronin ritarikunta, jonka päähörhöilijät arvioivat ehdokkaita kävijöiden perusteluiden pohjalta.

Kaikkien aikojen toinen Kultainen kotitonttu on Mila Molina!

Perustelut

Kun Taikakoulu Château kesällä 2013 lähti ponnistamaan uuteen nousuun kuoleman partaalta, oli Mila ainoana aktiivisena mukana jatkamassa (kaikilla hahmoillaan tosin). Ilman hänen kannustustaan ja innostustaan lähteä tekemään pienellekin porukalle, en todennäköisesti olisi jaksanut ja saanut aikaiseksi. Hänen ansiostaan homma kuitenkin lähti rullaamaan. Raskausaikani ja varsinkin lapseni syntymän jälkeisenä aikana on Mila ollut korvaamaton koulun päivittäjä, joka on saanut pidettyä koulun loistokunnossa rehtorin poissaolosta huolimatta. Tässä vielä joitakin koulun aktiivisten jäsenten perusteluita sille, miksi Mila Molinan takana oleva henkilö on tämän palkintopystin ansainnut.

”Mila on ahkera ja tunnollinen ylläpitäjä. Hän kuuntelee ja keksii uusia asioita sivujen viihdykkeeksi. Mila ottaa huomioon kaikki. Toivon , myös, että hänet valitaan sen takia, että ilman häntä Châteauta ei ehkäpä olisikaan.” – Eerika

”Mielestäni Mila Molina ansaisee Kultaisen Kotitontun palkinnon, koska hän on todella ahkeraan tahtiin päivittänyt Taikakoulu Châteauta! Kaikkea kivaa on ilmestynyt kevään aikana ja Mila on ollut silti paljon mukana myös roolipelaamisessa. Toisin sanoen, hän on pyörittänyt koulua lähes yksin, sillä Katalla on (hyvin ymmärrettävää) ollut vauvan kanssa vaikea päästä nettiin. Ihailtava toimintaa!” – Chelsea Crèin

”Molina todellakin ansaitsee kultaisen kotitontun-palkinnon. Hän on aivan loistava ylläpitäjä Châteaussa! Itse asiassa en edes ymmärrä miten kukaan jaksaa tehdä niin paljon, kuin Molina on saanut aikaiseksi. Molina on toiminut aktiivisena ennustuksen professorina ja kirjoittanut useita inspiroivia tunteja. Hän on kirjoittanut koulun kirjastoon kattavia teoksia, sekä väsännyt erilaisia kuukauden infoja, sekä vastaillut karmaisevan usein vieraskirjaan.

Foorumillakin Milaan voi törmätä liki joka päivä ja hän onkin lähettänyt liki jokaiselle koulun uudelle tulokkaalle tervetuloa-viestin, sekä ehtinyt tarinoida huikaisevia roolipelejä koulun oppilaiden kanssa (kolmella hahmollaan). Lisäksi hän on ollut mukana järjestämässä koululle kaikenlaista pientä kivaa ohjelmaa, tehnyt useita päivityksiä, jakanut muille kunniaa, vastannut kärsivällisesti muiden kysymyksiin, pitänyt vuoden 2015 basiliskijuonta yllä, hyörinyt siellä ja täällä, sekä ylipäätään saanut koulun pyörät pyörimään. Mila on vain yksinkertaisesti uskomaton henkilö ja (hahmostaan professori Mila Molinasta poiketen) aina auttamassa ja tsemppaamassa muita.

Koulun toiminnassa hän on ollut mukana useiden vuosien ajan ja innostus heijastuu yhä. Sanat eivät riitä kuvaamaan Molinan uhraamaa aikaa koulunsa eteen, enkä voisi muuta kuin suurin kumarruksin ja useine hatunnostoin, sekä miljoonin papukaijamerkein häntä ylistää. Kiitos siitä, että koululla on joku niin mahtava ylläpitäjä, kuin sinä, Molina!”

– Evelyn Clément

Yksi vastaus artikkeliiin “Kultainen kotitonttu: Mila Molina

  1. Suuri kiitos teille tästä kunnianosoituksesta ja kauniista sanoistanne, Kata, Eerika, Chelsea ja Evelyn! Olen todella otettu saamastani palkinnosta. Taikakoulu Château on huippu paikka, minkä vuoksi olen viihtynytkin täällä niin kauan. Kaikki jäsenet ovat todella mukavia, joille ja joiden kanssa on huikeaa keksiä kaikkea kivaa tekemistä. Enköhän viihdy täällä vielä aika pitkään. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s