Tylypahka AM on lukuvuoden paras taikakoulu!


Tiukka äänestys ja vääntö Lukuvuoden 2014-15 parhaasta taikakoulusta on vihdoinkin päättynyt ja voittaja on selvillä. Tylypahka AM vei täpärästi voiton tällä kertaa. Yhteensä ääniä kertyi 59 kappaletta, joista 22 oli annettu voittajalle. Kisan voittaa:

Tylypahka AM – Fletkumadonmitan edellä!

 

Joidenkin äänestäjien perusteluita Tylypahka AM:n valinnalle:

Loistava ja lämminhenkinen paikka, jossa aivan loistavaa porukkaa! Parhaat miitit.

– Darian Bringham

Kohta 10-vuotias kouluvanhus on ollut pystyssä koko harrastukseni ajan. Koulussa on jotain niin hyvää, että se kannusti palaamaan viiden vuoden tauon jälkeen virtuaalitylypahkailun pariin. Ehkä AM:issa koukuttaa juuri se, että koulua ylläpidetään vähän kieli poskella (havaittavissa varsinkin aprillipäivinä). Myös pelaajat ovat huumorintajuisia, minkä vuoksi hämäriä sisäpiirivitsejä on paljon. Toisinaan Tylypahka AM:issa on vähän aktiivisempia kausia ja toisinaan vähän epäaktiivisempia, mutta vaikkei aina pelattaisikaan, samat naamat löytyvät silti koulun chatista. Jäsenet ovat Tylypahka AM:in parasta antia, koska mukana on paljon pitkään pelanneita, ja hahmoillekin on ehtinyt syntyä syvempiä ihmissuhdekiemuroita. Toisaalta AM:in heikkous liittyy siihen, että sama sakki on pelannut tosi kauan keskenään, sillä koulu on hieman sisään päin lämpiävä ulkopuoliselle, joka ei tiedä kuvioita etukäteen. Mutta jotenkin me vanhat naamatkin olemme sinne sisäpiiriin päässeet, eli yrittäminen kannattaa. 😉

Ciarán

Aloittelijaystävällinen. Mukava porukka.

– Zede

AMissa on paras yhteishenki. Yhteiset peli-illat ovat olleet kivoja ja foorumille on löytynyt kivasti peliseuraa kysyttäessä. Kaikki ovat toistensa kavereita joka on kivaa!

– Sebastian

Luonnollisesti minun valintani parhaaksi taikakouluksi on Tylypahka AM. Yksinkertaisesti siksi, että se on vuosien saatossa tullut minulle hyvin tärkeäksi ja rakkaaksi. Parasta AM:issa ovat kaikki sen jäsenet. Jäsenillä on ihailtavaa intoa kehittää koulua eteenpäin ja tuottaa siihen uutta sisältöä. Yhdessä tekeminen todella kuvaa AM:ia hyvin. AM:issa meno ei ole turhan vakavaa, vaan pelatessa ja hahmojen toilailuja seuratessa on aina valtavan hauskaa. Olemme kiittollisia siitä, että AM on saanut olla menestyksekkäästi pystyssä näin pitkän ajan. Tämä palkinto olisi hieno tunnustus ja kiitos koko AM:in väelle siitä työstä mitä siellä on tehty.

– Lawanda Chino

Palkintobanneri

Palkinnoksi voitostaan Tylypahka AM saa mainetta, kunniaa ja tämän Katan kyhäämän palkintobannerin. Onneksi olkoon voittajalle!

parastk14-15

Muut ääniä saaneet

Yhteensä ääniä kertyi kuudelle koululle. Koulut olivat (sekalaisessa järjestyksessä):

Taisto ensimmäisestä ja toisesta sijasta käytiin Tylypahka AM:n ja Tarinatylypahkan välillä, jotka vuorotellen olivat äänestyskisassa johdossa. Lopulta AM:lle kerty 22 ääntä ja Tarinatylypahkalle 18. Yhteensä äänestyksessä kertyi 59 ääntä, joista 3 hylättiin (kaksi kahdesti äänestänyttä ja yksi ääni ilman koulua). Loput 56 ääntä jakautuivat alla olevan kuvaajan mukaisesti

 lopputulos150515Verrattuna edelliseen äänestyskertaan

Verisen Paronin ritarikunta on järjestänyt vastaavanlaisen äänestystempauksen myös lukuvuoden 2010-11 parhaasta koulusta. Tässä luvuista pitäville hieman vertailtavaa. (Ainakin Kata tykkää laskea tilastoja…)

Lukuvuosi 2010-11 Lukuvuosi 2014-15 Muutos
Ääniä yhteensä 24 59 +35
Hyväksyttyjä ääniä yhteensä 20 56 +36
Hylättyjä ääniä yhteensä 4 3 -1
Ääniä saaneiden koulujen määrä 9 6 -3
Voittajan äänimäärä (kpl) 6 22 +16
Voittajan osuus äänistä 25% 39% +14

Yksi vastaus artikkeliiin “Tylypahka AM on lukuvuoden paras taikakoulu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s