Äänestys: Lukuvuoden 2014-15 paras taikakoulu


Verisen Paronin ritarikunta etsii meneillään olevan lukuvuoden parasta taikakoulua. Anna vihjeesi ja äänesi tässä artikkelissa! Äänestysaikaa on 15.5.2015 asti.

Homma toimii näin:

 • Täytä omat tietosi (nimesi ja sähköpostiosoitteesi) ja äänestämäsi koulun tiedot alla olevaan lomakkeeseen.
 • Saat antaa perusteluja lomakkeeseen, mutta ne eivät ole pakollisia.
 • Sähköpostiosoitteesi ei missään vaiheessa ilmesty muille luettavaksi. Perustelusi julkaistaan, mikäli äänestämäsi koulu voittaa äänestyksen.
 • Kata laskee kaikkien äänet ja eniten ääniä saanut koulu voittaa.
 • Äänestäthän vain kerran!

Edellisen kerran Verisen Paronin ritarikunta palkitsi lukuvuoden taikakoulun vuodelta 2010-11. Tuolloin voittajaksi valikoitui MagWander. Onko koulu edelleen se kaikkein paras, vai onko joku muu mennyt ohi?

Saat kommentoida tätä artikkelia ja kertoa lisää perusteluja, antaa linkkejä hyville sivuille ja muutenkin mainostaa äänestettäviä sivuja.

21.5.2015 Artikkelin äänestyslomake poistettu ja äänestyksen kommentointi suljettu. Katso äänestyksen tulos erillisestä artikkelista.

6 vastausta artikkeliin “Äänestys: Lukuvuoden 2014-15 paras taikakoulu

 1. Ääniä on jo kertynyt Paronian taikaopistolle ja Tarinatylypahkalle. Onko lukuvuoden taikakoulu jompi kumpi näistä? Vaiko joku ihan muu? Vielä ehdit hyvin antamaan äänesi suosikkikoulullesi ja myös vakuuttamaan kaikki kaverisi siitä, että heidän pitäisi käydä äänestämässä suosikkiasi.

 2. Kisa on nyt lähtenyt kunnolla käyntiin. Myös Tylypahka AM, MagWander ja Pensieve ovat saaneet ääniä.

  Muistakaa pyytää kaikki sukulaiset, lemmikit ja tutut mukaan äänestämään suosikkikouluasi. Mikäli et kannata jotain viidestä jo ääniä saaneesta, ehdit vielä hyvin kasata äänestysporukan nostamaan oman koulusi edellä mainittujen koulujen ohitse.

  Huomautan kuitenkin, etten laske samalta henkilöltä montaa ääntä.

 3. Äänestys on alkanut oikein aktiivisesti. Ensimmäisen viikon aikana ääniä on kertynyt viidelle koululle (linkit kahdessa edeltävässä kommentissani).

  Kirjaan palautelomakkeesta kaikki äänet taulokkolaskentaohjelmaan, joka laskee minulle reaaliaikaisen tuloksen. (Ihanaa, kun olen oppinut käskyttämään taulukkolaskentaa tällaisiin…) Samalla saan piirakanmuotoisen tuloslaskelman. Alla tämän aamun tuloksien jakautuminen. En kuitenkaan paljasta, mikä väri edustaa mitäkin äänestetyistä kouluista. Yksi koulu kuitenkin johtaa 40% tähänastisista äänistä.

  Välitulos 4.4. piirakkana

 4. Nyt myös Taikakoulu Château on saanut ääniä. Nyt ääniä on siis kertynyt jo kuudelle sivustolle. Onko voittaja joku näistä vaiko joku ihan muu? Äänestysaikaa on onneksi vielä reilusti jäljellä.

 5. Kahden äänestysviikon jälkeen ääniä on kertynyt yhteensä 23 kappaletta ja kuudelle eri koululle. Muokkasin reaaliaikaisesti päivittyvään tuloskiekkooni hieman värejä ja koulujen järjestystä. Äänet näyttäisivät jakautuvan seuraavasti:

  piirakka tuloksista

  Koulujen järjestys ja värikoodaus on tarkoituksella piilossa. Äänestämään ehtii vielä reilun kuukauden ajan, joten kuka tahansa voi voittaa. Äänestä suosikkiasi nyt! Voit myös äänestää koulua, joka ei vielä tänään ole saanut yhtään ääntä.

 6. Vielä on kolme viikkoa aikaa äänestää. Nyt ääniä on annettu 34 ja kuudelle eri sivustolle. Jakauman näette tästä alta.
  Välitulos 24.4.
  Värit ovat samat kuin 11.4. koska sivuja ei ole tullut lisää. Johtoasema on vaihtunut, mutta ette tiedäkkään kenelle. Vielä ehdit äänestämään jonkun seitsemännen koulun näiden ohi. Anna äänesi jo tänään!

Kommentointi on suljettu.