Verisen Paronin ritarikunta on täällä taas


Pari vuotta taukoillut Verisen Paronin ritarikunta on jälleen herännyt henkiin (ainakin niin paljon kuin kummitus voi palata henkiin). Ritarikunnan toiminta on muuttanut osaksi Kotinoidan koloa, mikä toivottavasti johtaa sekä Kolon että Ritarikunnan aktiivisempaan päivittämiseen. Tässä nyt lyhyesti Ritarikunnan kevään suunnitelmat.

Ensinnäkin Ritarikunta tähtää laajempaan tunnettavuuteen ja uusiin jäsensivuihin. Jäsensivuista on erillinen Sivulista, jolta kuka vaan voi käydä kurkkimassa Potter-aiheisten nettisivujen linkkejä. Listalle on myös tulossa kuvaukset sivuista, mikä toivottavasti kannustaa liittymään. Henkilöjäseniä kerätään muun muassa lähettämällä uusia Haamuritarikutsuja.

Toisena tavoitteena on elvyttää Ritarikunnan palkintojen jako. Tarkoitus on jälleen jakaa Hopeisia sulkakyniä ja Kultaisen kotitontun palkintopystejä. Lisäksi Kotinoidan kolon Internetin Helmet -kategoriassa esitellyt sivut lasketaan jatkossa palkinnoiksi, jolloin Lahopää päähörhöilijä voi omalla aktiivisuudellaan saada myös palkintojen jakoa tunnetummaksi prosessiksi. Näin palkinnot toivottavasti leviävät samaan tahtiin kuin nettikansan tietämys Ritarikunnasta. Jossain vaiheessa olisi aivan mahtavaa taas löytää Taikuuden tekijäkin.

Ehkä olisi maaliskuussa taas aika ruveta metsästämään lukuvuoden 2014-15 taikakoulua. Tätä palkintoa ei ole jaettu kuin kerran aiemmin ja nyt voisi olla aika taas kokeilla uudelleen. Mitenköhän äänestys menisi tällä kertaa?

Voit halutessasi kommentoida tätä. Erityisesti Verisen Paronin ritarikunnan jäsenet voivat kommentoida osoittaakseen jonkinnäköisiä elonmerkkejä. Näin Lahopää Päähörhöilijä saa paremman käsityksen siitä, ketkä oikeasti ovat vielä tavoitettavissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s