Suuri elämänmuutos


Tiesin lapsen syntymän muuttavan elämääni jonkin verran ja olin valmistautunut siihen, että joulukuun loppu menee totutellessa uuteen perheenjäseneen ja hänen hoitoonsa. Poikani syntyi kuitenkin jo lokakuun lopussa keskosena, eli pari kuukautta ennen laskettua aikaa. Nyt olemme viettäneet reilun kuukauden sairaalassa ja eilen saimme vihdoinkin pienokaisen kotiin.

Tiesin joidenkin asioiden muuttuvan. Tuntuu kuitenkin siltä, että ihan kaikki on muuttunut marraskuun aikana. Uusia tunteita on löytynyt, kehoni ei ole enää sama ja unirytmikin on täysin erilainen. Ajatusmaailmani on mullistunut ja elämälläni on uusi tarkoitus: Huolehtia meidän pienokaisesta ja auttaa häntä kasvamaan. Mikään muu ei ole yhtä tärkeää.

vauvakuva

Kuvassa pojalla on vielä nenämahaletku (teippi nenän alla pitää sitä paikallaan). Letkusta ei kannata huolestua, se ei haittaa pojan arkea ollenkaan. Päinvastoin, letku mahdollistaa täyden palvelun ravintolan pojan virkeydestä huolimatta. Vaikka hän ei jaksaisikaan imeä ja niellä kaikkea ruokaansa, saa hän joka aterialla vatsansa täyteen maitoa. Letkusta päästään todennäköisesti eroon ennen joulua ja hän saa asua kotona letkusta huolimatta.

Yksi vastaus artikkeliiin “Suuri elämänmuutos

Kommentointi on suljettu.