Luukku 9: Naamioituminen (osa 2)


Itsensä naamioimiseen voi käyttää jos jonkinmoista kikkaa ulkonäön muuttamiseksi. Voi värjätä hiuksiaan, muotoilla nenäänsä ja peittää itsensä oudoilla vaatteilla. (Ensimmäinen osa naamioitumisesta on luukussa 6) Tällä kertaa tutustumme kuitenkin tarkemmin liemeen, jonka avulla voi väliaikaisesti anastaa toisen henkilöllisyyden.

Monijuomaliemen avulla voit muuntautua tunniksi keneksi vaan haluat. Juoman toimimiseen tarvitaan kuitenkin palanen henkilöä, joksi haluaa muuttua. Tämä henkilökohtainen palanen antaa juomalle sen ominaisuudet aina väristä ja hajusta makuun ja vetisyyteen asti.

Tänään kokeillaan monijuomalientä. Ensimmäisenä tehtävänä on hankkia itselleen pala henkilöstä, joksi haluaa muuttua. Kyseessä voi olla hius, sormenkynsi tai vastaava. Palasen on kuitenkin tultava henkilön kehosta, eli vaatteet eivät riitä.

Keneksi sinä haluaisit muuttua ja miten hankkisit palan tätä henkilöä?

Bonuskysymyksenä: Miltä juoma näyttäisi ja maistuisi tämän henkilön palasen lisäyksen jälkeen?

3 vastausta artikkeliin “Luukku 9: Naamioituminen (osa 2)

  1. Muuttuisin ihan vain mielenkiinnon vuoksi yhdeksi tutukseni. Hänestä sen vähän taustatietoa näin alkuun, että hän on samanikäinen kuin minä, miespuolinen, minua pitempi, vaaleahiuksinen sekä käyttää piilolinssejä ja hänen perheensä ei omista lemmikkejä.
    Hiussuortuvan saisin jonkin verran huomiota herättämättömästi liikuntatunnin aikana, kun tanssitaan piiritansseja, niin tahtomattakin hän osuu jossain välissä kohdalleni. Paidasta pitäisi löytyä jokin hius tai sitten viimeistään ulkotakista, josta voin käydä ottamassa hiuksen kun oikea tanssiparini on taas poissa ja muut parin omaavat tanssivat. Ellei edeltä mainitut konstit onnistu voisin yrittää tulejo -loitsua hiuksen saamiseksi, piilolinssitkin olisi kätevä jo omistaa ennen liemen juomista.

    Monijuomaliemi voisi olla väriltään harmaan ja vihreän sekoitus, se myös omaisi tiskiveden kaltaisen koostumuksen. Liemi tosin tuoksuisi kookoksen ja raikkaan metsän sekoitukselle, mutta liemi itsessään ei maistuisi kovin paljon millekään, suuhun kuitenkin jäisi hetkeksi viipymään hivenen tylppä ja karvas maku.

    1. // Hee, kuulostaa mahtavalta! Miten keksitkin tuon kaiken?//

  2. Minä olisin kiinostunut tietämään millaista elämää luokassani on, kun en itse ole paikalla. Olisi myös kiva huomata miten muut suhtautuvat, kun näyttää joltain toiselta. Ei ole väliä keneksi muuttuisin, mutta valitsen nyt vaikka yhden meidänluokkalaisen tytön, joka on ruskea hiuksinen (pitkät hiukset), minua hieman pidempi, lahjakas, fiksu, jolla on paljon kavereita ja jonka paras ystävä joskus olin.
    Voisin napata välitunnin jälkeen kyseisen henkilön takista tämän hiuksen, tai liikuntatuntia ennen jostain hänen tavaroistaan hiuksen. Ainakaan lemmikin-karva vaaraa ei olisi, sillä hänen perheellään ei ole eläimiä.

    Juoma voisi olla kellertävän ja vihreän sekoitusta. Hieman kirpsakan makuista, muttei kuitenkaan hyvää, muttei pahaakaan. Siitä välimaastosta.

Kommentointi on suljettu.