Linkkivinkkinä oikein luihu lehti


Erittäin luihumaista uutisointia. Kannattaa käydä kurkkimassa lehteä muutenkin, jos pitää tämäntyylisistä muotoiluista.

Luihulehti

Moni lienee kuullut tarunhohtoisista Kolmivelhoturnajaisista, jalosta kilpailusta, joka viiden vuoden välein käytiin kolmen taikakoulun välillä. Niissä jokaisesta osallistuvasta taikakoulusta valittiin yksi ottelija ja koulujen ottelijat selvittivät vaativia ja usein vaarallisiakin haasteita saadakseen pisteitä tuomareilta ja voittaakseen kilpailun. Kolmivelhoturnajaisperinne aloitettiin 1300-luvulla kolmen Eurooppalaisen taikakoulun, Tylypahkan, Beauxbatonsin ja Durmstrangin, välillä ja lopetettiin myöhemmin niiden käydessä turhan vaarallisiksi. Turnajaisia on yritetty useasti historian aikana herättää henkiin enemmän tai vähemmän heikoin tuloksin, mm. vuonna 1994 alkuperäisten osallistujakoulujen välillä.

Olisiko aika kypsä uudelle yritykselle? Kyetäänkö ottelijoiden turvallisuus takaamaan? Kyllä, tuntuu olevan Tylypahka AM:in johtokunnan vastaus, sillä luotettavan lähteen mukaan koulu suunnittelee turnajaisten järjestämistä yhdessä Tarinatylypahkan kanssa. Onko tämä totta, Tarinatylypahkan rehtori, Hermione?

”Kyllä, me suunnittelimme kolmivelhoturnajaisia Tarinatylypahkan ja Tylypahka AM:in välillä”, Hermione toteaa suoraan Luihulehdelle. Hermionen mukaan turnajaisten haasteissa tullaa koettelemaan niin ottelijoiden älyä kuin nopeuttakin. Ei siis kuulosta lainkaan Ciarán O’Dwyerin, 17, heiniltä. ”Fletkumatona” tunnetulla luihuisella on tapeeksi älykkyyttä pysyä erossa moisista…

View original post 223 more words

3 vastausta artikkeliin “Linkkivinkkinä oikein luihu lehti

  1. Kyllä, kyllä. Luihulehteä kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa, etenkin, jos sattuu olemaan a) luihu b) kiinnostunut juoruista tai c) tylsyydenpuuskan vallassa. Luihulehden toimitus ei tosin vastaa lukijoille aiheutuvasta järkytyksestä, vaan lukeminen on täysin omalla vastuulla.

  2. Otamme mieluusti myös juttuja vastaan, jos ne ovat tarpeeksi luihuja tai muuten vain erittäin kiinnostavia! Toimitus ottaa vastaan pelkkiä juttuvinkkejäkin, joten niitäkin saa käydä Luihulehteen heittelemässä.

    Taidamme lisätä seuraavaan lehden palkinnonjakoon tittelin ”Mahtavin mainostaja” tai jonkun muun vastaavan, koska näitä linkkauksia on aina kiva löytää. Kiitos Kata! (:

  3. Joku kävi jättämässä linkkivinkin tästä lehdestä, kun Tylypahkan taikakoulun lehti oli suunnitteilla. Kun nyt olen muutaman kuukauden seuraillut toimintaa, ajattelin jakaa vähän laajemmallekin yleisölle tällaista luihuilua.

Kommentointi on suljettu.