Animaagi – Internetin Helmi


Internetistä löytyy mielettömiä määriä erilaisia sivuja, jotka ovat hyviä omalla tavallaan. Yritän esitellä joitakin näistä Internetin Helmistä satunnaisin väliajoin, jotta myös muut löytäisivät ne. Tällä kertaa esittelyyn on päässyt positiivisella tavalla omalaatuinen fanisivu.

Sarjassa toisena sivustona olen päätynyt esittelemään teille Animaagin, yhden pitkäikäisimmistä Potter-fanisivuista. Animaagi ei ole mikä tahansa nettiin ilmestynyt tietosivu Pottereista, vaan sivujen tekijät ovat tosissaan ammentaneet omaa kekseliäisyyttään ja mielikuvitustaan sivuille. Koska sivua on kasattu jo lähes 10 vuotta, on sivulla mieletön määrä Pottermaista sisältöä. Olen jo pitkään käyttänyt joitakin sivuston informatiivisia osia apuna roolipeleissä, kun on pitänyt tarkastaa jokin tieto äkkiä.

Animaagin tämänhetkinen ulkoasu

Animaagi pähkinänkuoressa:

  • Lajiltaan Potter-fanisivu
  • Sisältää infoa, taidetta, testejä ja kaikenlaista viihdettä
  • Ollut toiminnassa vuodesta 2002, jonkintasoista taukoilua 2009-2010.
  • Tekijät: Pääasiassa Rouina ja Azeeba, myös muutamat muut ovat kuitenkin päässeet osallisiksi
  • Ylläpitäjä: Rouina
  • Rouina on itse kuvittanut ulkoasut jo useamman vuoden ajan

Jo Animaagin tunnelma on täysin erilainen kuin millään muulla käymälläni Potter-sivulla. Luulen tämän johtuvan maagisesta ulkoasusta, joka on aivan omaa luokkaansa. Käsin piirretty ulkoasu luo myös tietynlaisen vakauden tunteen sivuston ylläpitoa kohtaan. Rouina on omistautunut asialleen ja antaa kaikkensa tehdessään ulkoasua.Toista samanlaista tai edes samantapaista ulkoasua saa etsiä kauan.

Sivuston ainutlaatuisuus ei kuitenkaan lopu ulkoasuun. Tämä on ainoa paikka, jossa olen törmännyt kuvitettuun Viistokujaan. Lisäksi sivuilla on vanhan L.U.U.T.A-lehden arkistot, Velhot-fanilistaus, Rouinan Potter-taidetta ja kaikenlaista puuhaa. Animaagi on myös ainut löytämäni sivusto, jolta löytyy Potter-aiheisia japanilaisia ristikoita.

Animaagi on yksi netin maagisimmista Potter-sivuista ja ehdottomasti yksi suosikkipaikoistani. Suosittelen tätä Internetin Helmeä kaikille.

Mitä vielä odotat? Siirry Animaagiin!

Yksi vastaus artikkeliiin “Animaagi – Internetin Helmi

  1. Oi kiitos paljon tästä kunniasta! 😀 virheitä en havainnut;) Ihanaa, että sivua yhä arvostaa joku, vaikka olen ollut vähän laiska päivityksien kanssa viime vuosina. Kiitos vielä:)

Kommentointi on suljettu.