Uusi blogi, uudet kujeet


Päätin nyt yrittää oman blogin pyörittämistä, kun olen opiskelujen yhteydessä tullut harjoitelleeksi kaksi vuotta säännöllistä kirjoittamista. Tästä ei välttämättä tule mitään säännöllistä, mutta yritän kuitenkin saada itseni hieman useammin nettiin ihmettelemään maailman menoa.

Yksi syy nettilaiskuudelleni on viime aikoina ollut koodin kanssa leikkiminen. Olen tehnyt nettisivuja kymmenisen vuotta ja jo pitkään testaillut kaikkea koodausta. Olen usein kirjoittanut sisältöä ja samalla automaattisesti lisännyt rivinvaihdot, kappalejaot ja linkit samalla. Nyt haluan keskittyä pelkästään asiaan, enkä kirjoittaa koodausta samalla. Siksipä blogi on aika helppo pohja työstää.

Innostuin blogeista vuonna 2009 ja olen nyt pikkuhiljaa lisännyt tietämystäni ja osaamistani. Siksi kuvittelen saavani enemmän tänne kuin muualle. Joka tapauksessa toivon saavani edes epäsäännöllisesti tuotettua jotain mielenkiintoista ja kivaa luettavaa. Toivon myös saavani aikaisempaa enemmän palautetta, kun blogin viesteihin pystyy vastaamaan suoraan viestin alla. Kerrothan siis kommenttisi ja mielipiteesi tästä uudesta kokeilusta vaikka vastaamalla tähän alle.